Magyarországon a Pepsi és a Coca-cola az ízesített kóláikat miért csak cukormentes változatban árulják?
Coca-colából van citromos, Pepsiből mangós.
Viszont a baj,hogy mindegyik cukormentes.
A cukormentes kóla, amúgy is egy borzalom, egy vircsaft,mintha fel lenne vizezve, és ugyanannyi pénzt kérnek érte, mint egy rendesért.
Az ízesített és cukormentes is az még rosszabb.
Páran kitalálta,hogy a cukor milyen rossz, meg milyen káros.Birkák meg követik.
A cukor egyáltalán nem káros, ha nem napi 1 kilót viszünk be belőle.Sőt, a szervezetnek szüksége van rá, fontos a szénhidrátbevitel.
Hatalmas kóla fogyasztóként szivesen válaszolok neked.
Naponta 2 litert szeretek meginni, szerinted melyik az egészségesebb?
0 kalóriás édesitős 'kóla' erős savas szódavíz, vagy kóla cukorszirup 1000 kalória kb?
Egyértelmű hogy az édesítős és az összes kólaimádó ismerösöm azt veszi mert a cukros nem illeszthető be a napi étrendbe, csüngöhasú disznóvá teszi az embert! Én amint 3 éve leszoktam a cukrosról 25 kgot fogytam úgyhogy csak kólát vettem ki étrendből!
Van egy réteg aki szereti a cukrost, de azok hetente 1 szer isszák 2dlt.
Szerinted a kólagyártóknak melyik éri meg a napi több litert fogyasztott édesítős vagy a ritkán ivott cukros?
Én is utálom a cukormentes verziót. Attól az édesítőszer íztől undorodok...
Vaníliás Kóla is van már, a piros cég és a kék cég is gyártja, legutóbb a kéket vettem és annyira megörültem hogy vaníliás Kóla, hmmm 🙂
Erre belekóstolok, mi fogad? Az az undorító édesítőszer íz... Ki nem állhatom.
Engem is felháborít amúgy, pedig nem sok kólát iszom.
Míg nem volt ez a kovid, simán átlibbentem "Cseszkóba" (Párkány) pár zsugor nem light vaníliás Coca-Coláért, és Kofoláért.
Most ez nehézkes.
De a cukormentes vaníliást nem iszom meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!