Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat
kategória hogyan jött ki ehhez a kérdéshez? 😃
Na mindegy... a válaszom, hogy gyűlölöm mindet. A koffeintől nem tudok aludni, a cukor felkúrja a vércukromat, amitől előbb beálmosodom, utána pedig éhségrohamaim vannak, a szénsav meg refluxot okoz. Szóval hihetetlenül „jó” kombók nekem ezek 😅
Én Hell coffee-t iszok csak, amúgy a sima hell energy egy moslék szerintem. Inkább bomba/mojito/.
De a helles kávéból a kedvencem a rumos diós, sós karamellás és a kókuszos.
A görögdinnyéset egyszerűen imádom!
A megszűntek közül a kiwis ice cool és a vaníliás-banános voltak a kedvenceim, de amúgy a sima hell is okés.
Én is utálom.
Azt tudjátok, hogy a hell egy luxusszállodát akart építeni saját magának, semmibe véve a természet egyedülálló értékeit? Eleve nem túl jó italuk van, semmi szükség rájuk és az arrogáns képviselőikre, akik hülyének nézik azokat, akiknek a természet még jelent valamit!
Én csak azt nem értem, hogy miért isszák az emberek.
Orvos családból származom, az egyik rokonom kardiológián főorvos, hetente 2 olyan betege van, akiknek szívritmuszavaruk vagy vérnyomásproblémáik vagy szívelégtelenségük lett.
Ugyanitt a kollégák szintén megosztják a tapasztalatokat, vese, máj, gasztrós betegségek is lettek, többségük 21-27 éves korosztály, akik 12 éves koruk óta isszák napi szinten.
Valamelyik ízesített Zero, epres vagy ribizlis.
#12.Mértéken van mindig a hangsúly.
Energiaital mostani trend, ezen már átesett a kávé is.
Ilyen alapon káros egyáltalán cukrot vagy sót fogyasztani mértéktelenül, C vitamint is stb.
Rossz példa olyanokat feldobni akik valamit mértéktelenül fogyasztanak.
Fölig hogy akadnak olyan emberek akik több évtizede fogyasztják, mértékkel és nincs semmi bajuk.
A görögdinnyéset szeretem, kávéból meg a kókuszosat.
#11 Semmi baj azzal, hogy megpróbálkozott szállodaépítéssel, ahogy azzal sincs baj, hogy a helyiek pedig megszavazták, hogy ne legyen. Próbálkozni mindig lehet. Én nagyon sajnálom, hogy a miskolci irodaépületük nem épül fel, az itteni szállodájuk gyönyörű. Azt én is utálom, hogy fideszesek, de az épületeik elég jól szoktak sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!