Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mennyi idő alatt hűl le az...

TappancsMancs kérdése:

Mennyi idő alatt hűl le az innivaló a fagyasztóban? (2 liter)

Figyelt kérdés

2014. aug. 9. 18:05
 1/5 anonim válasza:
50%

Milyen ital, hány fok van a fagyasztóba?

Szerinted ezeket majd mi kitaláljuk?

2014. aug. 9. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon zsíros eszkimó ital... :D értem tényleg de nem fizika feldványnak kérdeztem, csak saccra. :) Amúgy 2 litykós műanyag palackos.
2014. aug. 9. 18:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg is néztem :) jó már bár nem maxhideg de egész jó 1ó alatt iható. Még bírt volna valamennyit.
2014. aug. 9. 18:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom a fagyasztó hány fokos, gondolom -18C. Átlagos alul fagyasztós gép. Olyat szerettem volna hogy olyan hideg legyen mintha jégkockák lennének az italban. Mennyi idő kellhetne neki?
2014. aug. 9. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
2,5 literes pepsit általában három órára teszem be a fagyasztóba. Persze bontatlanul. Bontottan kb egy óra alatt iható.
2014. aug. 9. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!