Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Te se szereted a 100%-os...

Te se szereted a 100%-os gyümölcsleveket? Miért nem szeretik az emberek?

Figyelt kérdés

A tényleg 100%osra célzok. Happy Day, Hohes C, ami megromlik ha nem teszed hűtőbe!

Azt látom, hogy ismerőseim, nem szeretik, csak a cukros, mindenféle, iceteákat, colát, ízesített ásványvizet szeretik.

JHa kínálom őket 100%os dobozos gyümölcslével nem szeretik az ízét, nem kérnek!

A mű ízt szeretik?

Te se szereted a valódi 100%os gyümölcstartalmű üdítőket?

2014. júl. 24. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szeretem,csak nekem túl tömény, higitani szoktam vízzel.
2014. júl. 25. 11:09
 12/15 anonim válasza:
Én szeretem a 100%-os gyümölcsleveket, bár nem iszom minden nap :) sokan azért nem szeretik, mert túl töménynek tartják,vagy mert pl. a narancs túl keserű nekik, az alma savanyú stb...
2014. júl. 30. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Vicces...

En vagyok az egyetlen, aki utalja, de nem azert, mert cukros kolahoz vagyok szokva? En pont azert utalom, mert tudom, milyen az IGAZI, hazi gyumolcsle. Ezek a cukros "100%"-os szaroknak koze sincs az igazi gyumolcslehez.

Kolat es tarsait tobb eve nem iszom amugy.

2014. aug. 1. 01:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben egy olyan általánosítás van, amit cáfolnék. Ha ugyan annyiért adnák a 100%osat, mint a 12%osat, sokan átszoknának rá. Az ár szerintem még mindig döntő. Sőt sokan nem is isznak ilyeneket, mert nem fizethetik meg, vagy inkább költik másra azt az 500 forintot, mintsem egy 100%os gyümölcslére.

Már ittam valódi 100%os gyümölcs leveket, amiket érett gyümölcs facsaróból jöttek ki. Nagyon szeretem azokat. Hohes C és Happy Day fogyasztása helyett inkább rendes gyümölcsöt eszek. Az a baj, hogy ezekben a 100%os gyümölcs levekben nagyon is sok a cukor és vigyázok, hogy ne egyek sok cukrosat. Ezért inkább teázom és cukor mentes limonádét, vagy áztatott mentát iszom, amik nagyon frissítőek és finomak.

Most akkor én ember vagyok, mert nem szeretem a Hohes C-t, vagy nem vagyok ember?

2014. aug. 16. 19:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Én szeretem a 100%os gyümölcsleveket, de nem veszem meg, mert drága, inkább iszok vizet.
2014. aug. 17. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!