Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Hol lehet 100%-os gyümölcsleve...

Hol lehet 100%-os gyümölcsleveket (barack, körte, áfonya, stb. ) beszerezni?

Figyelt kérdés
Hol lehet 100%-os őszibarack, sárgabarack, meggy, stb. gyümölcsleveket beszerezni? Még a drága, meggylének feltüntetett gyümölcslében is 80% alma és 20% meggy van. 100%-os narancs meg ananász van sok, de barackot, áfonyát vagy meggyet még nem láttam. Léteznek ilyenek?

2013. júl. 6. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem léteznek, mert olyan savanyú lenne egy 100%-os meggylé, hogy senki nem venné meg, illetve drága is lenne. Gránátalmát láttam a CBA-ban, kb. 800 Ft egy liter.

Az Aldiban van a hűtőpultban vérnarancslé, az 700 Ft azt hiszem. Meg szőlőt is lehet látni néha, leginkább ősszel, szintén az Aldiban vettem. (Az tk. must.)

Amúgy nem attól 100% a meggylé, mert nincs benne alma, hanem azért, mert 100% a gyümölcstartalom.

2013. júl. 6. 20:20
 2/6 lencsefőzelék ***** válasza:

1-es: meggyléből van 100%-os. Én a helyi bioboltban szoktam venni Gyümi leveket, ezek mind 100%-osak. Van alma, alma-körte, alma-homoktövis, meggy, alma-cékla, szőlő, stb. 200-250 Ft között van egy 3 decis, de van 5 literes kiszerelésben is.

[link]

[link]

Őszibarackot és sárgabarackot viszont tényleg nem csinálnak 100%-osat, az túl sűrű lenne, gondolom, emiatt nem is tudnak.

2013. júl. 7. 01:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 7. 13:01
 4/6 bartus laci válasza:
Udv, nallam lehet afonyat vasarolni vagy akar lekvart meg gyumolcslevet.
2013. júl. 9. 16:58
 5/6 Titokzatos Cukor válasza:
Budapesten pár bevásárlóközpontban van ilyen automata és azokban van.:)
2013. júl. 11. 16:52
 6/6 anonim válasza:
Vagy netán veszel friss gyümölcsöt és leturmixolod,majd megiszod,csakhát egy kis munka van vele,de bár tudod,hogy mit iszol!!!
2013. nov. 9. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!