Mitől ennyire finom a Naturaqua ásványvíz?
Figyelt kérdés
Rengeteg félét ittam már, és az ízük meg sem közelíti a Naturaquaét.2014. júl. 3. 15:11
1/3 anonim válasza:
szerintem a nestlé aquarel finomabb, kár, hogy ilyen gagyi a palackja. Kimondottan nem is ízlik a natur aqua újabban
2/3 anonim válasza:
En is nagyon szeretem. Ez es a Voslauer az egyeduli, aminek a mentes vizeben nem erzek egy minimalis szensavat sem, minden masban igen. A szensavas valtozata pedig nagyon szensavas, amit szinten imadok.:)
3/3 anonim válasza:
Pont hogy a NAturaqua a leggagyibb ásványvíz, szerintem a Mizse a legjobb, ott van árban is és a minősége is jó.100 forintot meg hülyeség kiadni egy másfeles ásványvízért, mondjuk a Natur esetében kicsit több pénzről beszélünk, a legviccesebb mégis a szénsavmentes, sok marha veszi, amikor ugyanazt megkapja a csapban. Ha meg fúrt kutad van főleg. Vezetékes vízzel is lehetnek problémák, pl Nagykunságban brutál klóros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!