11/15 anonim válasza:
Mi is köszönnénk az értelmes kérdést, ha volna :-D
12/15 pitekusz12 válasza:
Egyél ananászt az kalóriaégető. de ez nem azt jelenti, hogy nem kell kevesebbet enned és mindent megeszel ami körülötted van. De ha te annyira súlyos vagy és mindenáron le akarsz fogyni kezdj el mozogni és ne szedj ilyen sz@r kapszulákat mert azok csak a szervezetedet tennék tönkre. Kezdj el mozogni bicikli futás ilyesmi. Én is 80 kiló voltam most vagyok 65 és elég izmos a koromhoz képest de közben otthon is segítek meg folyamat edzek.
13/15 anonim válasza:
a citrom az savat csinál a víz pedig a méregtelenítésben segít.. nem tudom miért lenne zsírégető :/ :)
14/15 anonim válasza:
Egyébként az ananász sem égeti a zsírt. :D
Ahogy valaki korábban írta:
Az anyagcserét gyorsítják ezek az ételek/italok. Nem pedig zsírt égetnek. Egyébként emellé még pár ANYAGCSERE GYORSÍTÁSRA
15/15 anonim válasza:
való étel, ital:
paradicsom, alma, barack, ananász, gyömbér, erős paprika, zöld tea, árpa, víz, brokkoli, grapefruit, natúr joghurt, avokádó, eper, mangó, erdei bogyósok.
az előző voltam, csak az előbbinél véletlenül entert nyomtam, és elküldte a válaszom, ezért tört ketté :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!