Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek a zsírégető...

Szerintetek ezek a zsírégető gyógyteák használnak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem önmagában csak akkor jó, ha csak 1-2 kilótól akarsz megszabadulni. Ha többről van szó, akkor nem elég a gyógytea, mert miután abbahagyod az ivását, visszajön, ha az életviteleden nem változtatsz. Legalábbis én ezt láttam az ismerősi/rokoni körön belül. De gondolom a hatékonysága attól is függ, hogy milyen fajta, de ettől függetlenül az életmódra is oda kell figyelni.
2011. márc. 27. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A zsírégető teák jók, és hasznosak. De önmagában még nem elég a fogyáshoz. Rendszeres mozgás, vagy sport mellett használható.
2011. márc. 27. 21:12
 3/4 doboszoli ***** válasza:
Mitől nem hízunk? Amit nem eszünk meg.
2011. márc. 28. 05:50
 4/4 anonim ***** válasza:
a szűz teától lehet fogyni valóban. mindig hasmenése van tőle az embernek. ezt olyan igya, aki otthon van egész nap és elér a vécére.
2014. okt. 12. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!