Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Energiaital vagy kávé?

Energiaital vagy kávé?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik használ többet? Ti melyiket isszátok?

Én csak tanulás előtt szoktam inni, és mivel mindjárt szóbeli, most pont aktuális. :D

2014. jún. 15. 09:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a kávét szeretem. A szánsz miatt. Az az öt-tíz perc szürcsölgetés egyben kikapcsolódás is. Pláne amíg még cigiztem is.
2014. jún. 15. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kávé: amiket itthon lehet kapni enregia ital néven pont az nincs benne amitől energiád lenne(semmi értelme)az ugynevezett (hamburger adó miatt kivontak belőle mindent)

Szemes kávéból főzött kávé tartalmaz koffeint.

2014. jún. 15. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A kávét szeretem jobban, az enerigiaital ízétől kiráz a hideg.
2014. jún. 15. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem valasz, de nekem ilyenkor a koffeintabletta segit (barmelyik gyogyszertarban kaphato). Hosszutavon persze ez sem ajanlott, de vizsgak elott oriasi segitseg tud lenni.

Energiaitalt nem kostoltam soha eletemben, az illtat nem birom, fizikailag vagyok rosszul ha megerzem.

Kavezni szeretek, ez a reggelim resze.:)

2014. jún. 15. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Többnyire kávét, mert sokkal olcsóbb.
2014. jún. 15. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
KÁVÉ! Ugyan egy fikarcnyit sem használ (konkrétan elalszok tőle), de az íze miatt megéri :D
2014. jún. 17. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Kávé.

Igaz, instant kávét iszom, de így legalább tetszés szerint olyan bikára keverem, amilyenre csak akarom, és ha úgy akarom teljesen cukormentes is lehet, mert édesítővel is ihatom.

Van cukormentes energiaital is, de abban a mesterséges édesítő biztos, hogy valami mocsok aszpartam, amit meg én veszek édesítő, az jóval igényesebb.

De amúgy napközben, mikor meleg van, jól esik a hideg energiaital. Azokban is vannak erősek, pl RedB.-nak van 38 mg/l-es koffeintartalmú változata.

2014. jún. 18. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!