Miért van az hogy?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy ha lefekvés előtt megiszok egy energiaitalt, és úgy alszok el akkor reggel úgy ébredek mint akinek kiműtötték a gerincét??2013. júl. 14. 22:41
1/11 A kérdező kommentje:
kávéra is hasonló
2013. júl. 14. 22:42
3/11 anonim válasza:
Igen az jó kérdés hogy este minek? Mondjuk én azt sem értem hogy minek kell az energiaital, szerintem egy nagy baromság.
4/11 anonim válasza:
Ahhoz hogy lefekves elott energiaitalt meg kavet igyal mar IQ kell baratom.
5/11 anonim válasza:
És hogy tudsz elaludni, ha közvetlen lefekvés előtt iszod? Na meg miért iszod... azt azért kell inni, hogy ébren maradj. Ha ilyen baromságokat csinálsz, ne csodálkozz, hogy reggelre kiműtik a gerinced.
6/11 anonim válasza:
Minek iszol lefekvés előtt energiaitalt? O.o
7/11 anonim válasza:
Most nem fogom tudni ide leirni, de ennek van anatomiai magyarazata:) a lenyeg az, hogy egyes embereknel a koffein nem elenkit, hanem pont ellenkezo hatast er el.. ez kulonosen a kozepkoru, idosebb nokre jellemzo, te is az vagy? anyukam is ilyen, o mindig lefekves elott iszik meg egy kavet, es alszik mint a bunda..
8/11 A kérdező kommentje:
nem egyébként azért mer olyan alacsony a vérnyomáson h megkérdezték h élek-e még
2013. júl. 16. 09:22
9/11 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy iszod, én is iszom, csak ne lefekvés előtt. Az agyad aludni akar, de te pumpálod koffeinnel, persze, hogy szarul vagy másnap. Napközben igyad, vagy reggel.
10/11 anonim válasza:
Receptre irta a doki h lefekvés előtt egy doboz vagy mi ha alacsony akk doki nem ilyesmi amit 18 éven aluliak nemis ihatnak(nem véletlen).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!