Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Sodaco patron rakható-e...

Sodaco patron rakható-e sodastream gépbe?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen! Teljesen egyforma méret a két patron, csak az egyik 60L szóda elkészítéséhez elég, a másik 80L-hez:)
2014. máj. 20. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz a gyors választ!
2014. máj. 21. 01:24
 3/5 mmatt válasza:

Kedves Zen Ede!

Megköszöntél egy gyors, de rossz választ. A Gyakorikérdések.hu-n sokszor találsz okoskodók tollából származó rossz, félrevezető válaszokat. (És milyen h.lye kérdéseket!)

Meg is kérdezem az előző válaszolót: Tettél már SodaCo patront SodaStream gépbe?

A jó válasz: SodaCo patron NEM RAKHATÓ Sodastream gépbe.

A feleségem tegnap egy Sodastream patront figyelmetlenségből egy SodaCo-ra cserélt. Most itt állok egy patronnal, aminek a csatlakozójáról még nyomokban sem látszik, h bele fog menni a Sodastream gép patronfogadó aljzatába.

A Sodastream patron-aljzata kerek a SodaCo patron nyaka töve hatlapú, mint egy csavaranya. Elővettem a tolómérőt, és megállapítottm, h a hatlapú nyak nem megy bele a kerek aljzatbaba.

A kerek Sodstream alljzatban van négy rugós golyócska, aminek be kellene kattani egy vájatba a patron kerek nyakán, amikor belenyomod. Ez a négy golyócska tartja a patront a helyén, hogy ne csússzon ki az aljzatból, amikor visszateszed a helyére.

Namármost a SodaCo patron hatlapú nyakán ilyen vájat nem észlelhető. És még folytathatnám az eltéréseket...

Ha hallgatsz az előző válaszolóra, akkor lehet, hogy sikerül benyomnod valamnnyire a patron szelepét a Sodstream aljzat "tűjével", és akkor megindul a szénsav ezerrel, te meg jól megijedsz.

De szódát, azt tuti nem fogsz inni.

üdv

2014. máj. 22. 07:26
 4/5 mmatt válasza:

Zen Edének és az Első Válaszolónak!

Az Első Válaszolónak mégis igaza van: SODASTREAM GÉPBE BE LEHET RAKNI A SODACO PATRONT!

Látjátok, így jár az ember, ha a felesége a műanyag adapterrel együtt viszi vissza a szódapatront, és azt az üzletben sem veszik észre. Másnap visszamentünk az Auchanba és ott szerencsére nagyon segítőkészek voltak: megtalálták az üres cserepatronunkat rajta az adapterrel. Rátettük a SodaCos-s patronra, a golyócskák most már bekattantak az adapter vájatába, és azóta is boldogan isszuk a szódát.

2014. máj. 30. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem szoktam olyan választ adni, amiben nem vagyok 100%osan biztos. :)

Mellesleg az általad említett hiperben dolgozom, és foglalkoztam egy időben a szódás patronokkal is.. csak innen tudtam, hogy felcserélhetőek...:)

2014. jún. 4. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!