Akik nagyon oda figyelnek az etrendjukre. Mit isznak ha megkivannak kicsi szensavas "lottyot"?
Figyelt kérdés
Mert gondolom Cola,Pepsi,Fanta es tarsai kizarva.
En is probalok leszokni rolluk.
De kivancsi vagyok,hogy buborekmentes vizen kivul meg mit "lehet" inni?
A kartondobozos "100%-os" gyumolcslevekbe nem bizok.Szerintem eletukbe nem lattak gyumolcsot :))
2014. máj. 2. 12:42
11/19 anonim válasza:
Light cola. Ennyi.
En egyebkent csak vizet es sort iszom.
12/19 anonim válasza:
Tea, ízesített ásványvíz(utóbbi víz+ízesítőanyag)
13/19 anonim válasza:
11/ha sok light colat iszol, nézz utána az spartamnak
14/19 anonim válasza:
Nem erdekel a te spártád.. De ha elolvastad a masodik mondatot, akkor nagyon ugyes vagy.
15/19 anonim válasza:
A sparnak van sajátmárkás ízesített ásványvize. Spar Verde. Több ízben is kapható, olcsó. Talán 0,7-es. Ami megkülönbözteti a legtöbb ízesített víztől, hogy nem cukros, nem édes, de főleg nyáron nagyon frissítő tud lenni.
16/19 anonim válasza:
Én limonádét csinálok, igazi citromból, egy nagy kancsóval. Bele egy kis citromfű+menta, felönteni szénsavas ásványvízzel, lehűteni, és lehet is inni. Nyírfacukorral édesítem, de enélkül is jó( vagy mézzel, édesítőszerrel, vagy amivel akarod)
Néha viszont elcsábulok egy-egy pohár light coca-colára :)
17/19 anonim válasza:
utólsó elötti elötti.
Mi mért lennénk aranyosak.
te meg egy bol.nd vagy
19/19 anonim válasza:
Bocsánatot kérek igen mélyen tisztelt 11 es. Nem akartam én neked rosszat, de látom jót sem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!