Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Akik nagyon oda figyelnek az...

Akik nagyon oda figyelnek az etrendjukre. Mit isznak ha megkivannak kicsi szensavas "lottyot"?

Figyelt kérdés

Mert gondolom Cola,Pepsi,Fanta es tarsai kizarva.

En is probalok leszokni rolluk.

De kivancsi vagyok,hogy buborekmentes vizen kivul meg mit "lehet" inni?

A kartondobozos "100%-os" gyumolcslevekbe nem bizok.Szerintem eletukbe nem lattak gyumolcsot :))

2014. máj. 2. 12:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ha nagyon megkívánok egy kis "szénsvas löttyöt", akkor egy pohárral iszom, akár colát, vagy amire éppen kedvem van.

De ez legfeljebb 2-3 alkalom egy évben.

2014. máj. 2. 12:53
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kívánok meg szénsavas löttyöket. Ha mégis, innék szódát, annyi.

A gyümölcslé jó, nyilván magunknak kell préselni. Azt sem szoktam, szeretem mindenestül enni a gyümölcsöt, max. néha turmixolom, de akkor ugye benne van a hártyája és mindene :)

2014. máj. 2. 12:54
 3/19 A kérdező kommentje:
s akkor ugy a mindennapjaitokon csak sima vizet isztok legtobbszor?
2014. máj. 2. 13:00
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Sima vizet, vagy gyógynövényes teákat mindenféle édesítés nélkül, meg saját amgam préselte gyümölcsleveket, akár magában, akár vízzel (buborékos vagy mentes) higítva.
2014. máj. 2. 13:02
 5/19 anonim ***** válasza:

Én vizet iszom egész nap. Időnként megkívánok valami üdítőt, akkor iszom, mivel ritkán van ilyen, azért az a kevés nem hiszem, hogy ártana. Az a baj, aki mindig üdítőt iszik, amikor szomjas.

Egyébként a tonikot és a gyömbért nagyon szeretem, szénsavasban mást annyira nem. De most meg is nézem, hogy azokban van-e egyáltalán sok cukor :) Toniknál fura lenne :S

2014. máj. 2. 13:02
 6/19 anonim ***** válasza:
50%
Én, ha nagyon oda figyelek az étrendemre nem engedek meg magamnak ilyen jellegű "elcsábulást" kicsit se. Szénsavas verzióba meg pláne nem. Vagy marad az ásványvíz, vagy gyümölcsből facsarok magamnak pl. narancslét, őszit stb. Esetleg trumixot csinálok, ha van turmixgéped, de azt is laktóz mentes tejből, mert a laktóz is káros ám. Nem csak az arra allergiásokra.
2014. máj. 2. 13:05
 7/19 anonim ***** válasza:
Én a cukrot mellőzöm nagyjából. Így édesítős szénsavas lötyiket iszok néha. Márkából van cukormentes, apentából is, szenkirályiból is.
2014. máj. 2. 13:07
 8/19 anonim ***** válasza:

A második voltam. Elsősorban vizet és teát, ezenkívül kávét, igen ritkán kakaót iszom. Télen szinte csak teát. A kávét próbálnám csökkenteni, de túl vonzó számomra s nem tartom kifejezetten rossznak, engem úgyse stimulál, csak az íze miatt, illetve nassnak iszom. Többnyire cukorféle nélkül. De normál cukrot és tejet sosem eszem, ahogy bolti kész cuccokat sem.

S ott vannak a turmixok is. Ma speciel barackos zsírtejet ittam :) Az mondjuk már ételnek tekinthető, határozottan tartalmas (legalábbis az én verzióm).

2014. máj. 2. 13:28
 9/19 anonim ***** válasza:
De kis aranyosak vagytok:)
2014. máj. 2. 13:49
 10/19 anonim ***** válasza:
Aranyosak? Mert?
2014. máj. 2. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!