Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért lett ez a bagy energia...

Miért lett ez a bagy energia ital ellenzék? Miért kell cseszegetni azt aki néha napján megiszik egyet?

Figyelt kérdés

Annyiszor jönnek, hogy ne igyam azt a sz@rt, tele van mérleggel!

Most havonta 1x max 2 hetente 1x meglatnak nálam 1 hellt, már okoskodnak.

Persze mérgező... De havonta 1 dobztol hány év kell hogy szétmenjen a majam?

Persze aki minden nap megiszik 2 felest, vagy péntekenként a diszkóban taj részeg lesz, azt nem hallom hogy piszkálnák...

Szóval a heti bebaszcsi az nem káros, de a havi 1 doboz hell mmár öngyilkossá?

2014. ápr. 2. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

("Ellenzék" a parlamentben van, te ezt a szót kerested: "ellenesség". Így: Energiaital-ellenesség.)

Heti egy-két adag valóban nem tűnik károsnak az egészséges szervezet számára, a rendszeres fogyasztása viszont konkrétan sok fiatal sportoló halálát okozta már. Ez utóbbit nem én találtam ki, hanem a kardiológus (=szívgyógyász) szakorvos mondta nekem, amikor felkerestem a szívritmuszavarom miatt. Én meg jót csodálkoztam, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly veszélyt jelent.

Leraktam az energiaitalt, nullára, és megszűntek a szívpanaszaim.

2014. ápr. 3. 02:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Az emberek szeretnek mindenbe beleszólni, már ha ez volt a fő kérdés, nálunk anno suliban büfében sokáig árulták, fogyott is rendesen, aztán betiltották, ekkor mindenki reggel megvette a kisboltban... sokat értek el a tiltással, maximum annyi erednéyne lett, hogy mindenki cipelte reggeltöl fogva a táskájában.
2014. ápr. 3. 03:48
 13/16 anonim ***** válasza:
40%

Hát nézd, hagyhatnánk, hogy mindenki azzal mérgezze magát, amivel akarja.

De ez a kérdés is mutatja, hogy a mai fiatalok egyszerûen még ahhoz is túl hülyék, hogy azt észrevegyék, ha már baj van.

Meg így sincs tiltva sajnos, örülj, hogy csak emlékeztetést kapsz.

Amúgymeg ha sem taurin sem koffein nincs benne, akkor az nem energiaital, hanem cukros üdítõ.

Egy fokkal kevésbé mérgezõ.

2014. ápr. 3. 07:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Talán mert mindenkinek joga van ahhoz, hogy azzal mérgezze magát amivel akarja? Szólni, figyelmeztetni lehet, de más helyett senki se mondja meg, hogy mit egyen és igyon, ilyen egyszerű.
2014. ápr. 4. 04:29
 15/16 Phoney ***** válasza:
43%

„De havonta 1 dobztol hány év kell hogy szétmenjen a majam?”

Hát, addig nem élsz.

A taurintól lerágták a végtagjaikat a kísérleti állatok? Ez ijesztő, és amúgy hánytucat doboz enerigaitalnak felelt meg ez az egyszeri taurinadag? Jaa? Végülis csak 500 éves felfedezés, hogy a mérget a dózis teszi, de egyesek még a középkornál sem tartanak. A víz halálos hiponatrémiát okoz, tessék mértékkel fogyasztani!

Napi 1 doboztól sem leszel öngyilkos. Napi több doboznál van a baj, a rizikóforrás pedig a koffein-túladagolás, esetleg a cukortúladagolás.

2014. ápr. 27. 21:29
 16/16 Neked Csak Garage válasza:
Az energia italtól biztos h nem megy tönkre a májad. Kevered az alkohollal!
2015. máj. 12. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!