A citromsav, vagy a borkősav a legjobb a gyömbérszörp készítéséhez? Ezek tartósítanak is?
Figyelt kérdés
Aki próbálta már, akkor milyen arányban kell bele? Köszönöm!2014. márc. 4. 13:19
1/2 anonim válasza:
Inkább a citromsav,De óvatosan bánj vele!Nagyon savanyít!Tartósít valamennyire,de kb 5l mennyiséghez javasolok egy kévéskanál nátrium-benzoátot.
2/2 A kérdező kommentje:
Került bele citromsav is, mert írta a recept, és egy nagyon pici benzoát is.
2014. márc. 11. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!