Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Fontos! Vaníliás Coca Cola?!

Fontos! Vaníliás Coca Cola?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyik barátnőm kóla-függő és imádta a vaníliás kólát és nagyon siratja amióta kivonták a forgalomból. Valaki nem tudja esetleg,hogy hol lehet venni még a VII. kerület közelében?? Fontos lenne,szeretném meglepni vele. :) Köszi.

2013. nov. 29. 23:26
1 2
 11/12 anonim válasza:
Bár nem a VII. kerület,ben can, de az Árpád hídi aluljáróban van, és ha jól emlékszem 230Ft. Az Ázsia Centert tudnám még én is mondani, de már írták előttem is.:) /Egyébként a dobozaik alakja eltérő, az Ázsia Centeres klasszikus, az Árpad hidas keskenyebb-magasabb./
2013. dec. 9. 23:40
 12/12 anonim válasza:
Az Arany J. utcai metro megallonal van egy kissebb bolt, 300 ft korul van egy dobozos, 3,33 decis :) en is szeretem.
2013. dec. 12. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!