Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért nem lehet már kapni...

Miért nem lehet már kapni epres tejet a boltokban?

Figyelt kérdés
A múltkor merült fel bennem ez a kérdés, pár évvel ezelőtt akárhol tudtam volna venni, akár 1 literes dobozban is, de manapság... Kakaó, madártej és karamellás tej szinte mindenütt van, de epres tej sehol. Nagy nehezen találtam egy kis dobozos Happy Drink epres tejet 99 forintért az egyik győri Sparban. Van esetleg ennek bármi oka, hogy miért ilyen nehéz hozzájutni?

2013. nov. 2. 07:19
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem egyszerűen azért,mert nincs rá túl nagy igény, így nem éri meg a boltoknak tartaniuk, én is szerettem
2013. nov. 2. 07:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Irreálisan drága ahhoz képest, hogy az eprestejhez összeöntöd a szörpöt meg a tejet. Ezért felárat már a hülyébbje se nagyon akar fizetni, ezért nincs is kereslet. (a madártjhez még nem jöttek rá, hogy a pudingot meg a tejet kell összeönteni).
2013. nov. 2. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!