Mennyi Calcium van 1L UhT 1,5%-os tejben?
Te jó ember, ha fogalmad lenne arról, hogy a tartáLYok és más berendezések tisztításához mennyi technológiai tisztítószer szükséges, nem írnál ennyi marhaságot.
És mosószeres víz elvezetésére is szigorú szabályok vannak, amit be is tartanak.
Ekkora cégnél, mint az Alföldi tej világszínvonalú berendezések állnak rendelkezésre a gyártási folyamatokhoz,és eszük ágában sincs bármit is hamisítani,
mert nem áll érdekükben.
Termelői csoportról van szó, akik saját bevitt vagyonukkal, ami havonta kb 20 millió lt tej gazdálkodnak, és szinte az egész országot ellátják késztermékekkel, egyik piacvezető cég.
Bolondok lennének, ha kockára tennék a megrendelőik bizalmát...
ja, mint a baromfi feldolgozóban, amikor a virslit,meg paníros baromfiérmét készítik, akkor is betartanak sok mindent...ne legyünk naívak!én a saját szememmel láttam az utóbbit, meg a nagy szegedi márkájú szalámiba, is ezt,azt találnak, pedig prémium termékről beszélünk, vagy amikor a kalocsai örölt paprikát spanyol paprikával keverik és olomtartalmú por(igaz story sajnos) festékkel javítanak a szinén. Azért ne felejtsük el mi minden történik ebben az országban, mennyi élelmiszer ipari botrány volt már és derült ki turpiszság, csak el kell olvasni miből áll egy ivó-joghurt,mennyi stabilizátort,aromát használnak(majomkenyérfa termésének lisztje) ezek valóban kellenek egy igazi joghurtba?de csak a tisztén látás végett, ízre is más az uht tej, mint a sima pasztörizált.amúgy meg értem a zsirt hogy szedik ki,de hogy csökkentik a kálcium tartalmat, hogy ne hígítsák el?
1dl, leszeded a fölét,akkor marad 2/3 dl, a !kálcium-tartalma! a maradéknak attól még nem változik arányosan,csak a tömege,zsírszázaléka nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!