Mennyi Calcium van 1L UhT 1,5%-os tejben?
A tej zsírtartalma nem befolyásolja a többi beltartartalmi értéket. Nincs lényeges különbség teljes ( kifejt , nyers tej, akár 4 % zsírral ) és a másfeles uht vagy bármelyik soványtej között.
a CALCIUM (és nem kalória ) tartalma 100 gr -ra vetítve kb 117-120 mg.
-.-' Gondoltam előrelátó leszek, nem azt írom hogy Ca (kálcium vegyjele),hanem egészében leirom....ugy látom ennek ellenére sem sikerült értelmezni,de köszi.
2.Koszi.
lehetetlen behatárolni, elhígítják az UHT tejet!
De miért nem iszol, házi tejet?napi fél litertől nem fogsz elhízni!legalábbis én még nem híztam el, pedig majdnem minden nap lecsúszik egy kis üveg tej, és immun tabikat, meg multi vackokat sem kell szednem,mert nincs jobb a házi tejnél!26/F
Én megírtam Neked korábban a lényeget, és megnyugtatlak, hogy az UHT tejet sem higítják, csak a zsírt állítják be, ahogy a vevő (értsd.megrendelők) kívánják.Így van UHT tej a 0-3,5 %-os zsírtartalomig.A fogyasztó dönti el , melyik választja.
A laikusok véleménye nem mérvadó...
Elvileg rajta kell legyen a tejen, nem?
Elvileg körülbelül 118 mg, eszerint: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!