Miért találták ki a trópusi gyümölcsös és dinnyés meg ilyen teákat, hiszen friss gyümölcsként miért ennéd melegen?
Nem értem a koncepciót. Miért igyak meleg sárgadinnyés teát, hiszen az egy nyári gyümölcs, és nem tudok elvonatkoztatni, hogy az hidegen a legjobb.
Ugyanígy a mangó, narancs tea, Liptonnak van az a tropic nem tudom mi, hát ugyanolyan az íze, mint egy multivitamin gyümölcsitalnak, csak tea színű és meleg.
Amivel egyet értek, az a téli italokra hasonlító, tehát pl. az almás fahéjas, forralt bor ízű-szilvás,meg a zöld tea , fekete tea...ilyesmi.
Tudom, hogy marketing az egész, tudom, hogy másnak még szimpatikus, de én magát az alapgondolatot nem értem.
Nekem simán passzol a mangó a teához, de valóban efféle ízűt még sosem ittam. A filtereseknek nem sok ízük van, sokkal érdemesebb a finomabb és gyakran olcsóbb teafű teákat inni.
A narancs viszont teljesen téli íz (nem is eszem narancsot nyáron, vannak magyar gyümölcsök), a gyümölcsös forraltborfélékben is van, újévkor is mindig narancsos volt a puncsunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!