Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Nagyon ciki magamnak venni...

Nagyon ciki magamnak venni feliratos Coca Colát?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmmel boltban voltam és furán nézte a kóámat a kosárban. Meg is értem,hülyén néz ki..nem volt a nevemben,vmi egész másmilyet vettem(mónikásat)..egy idegen név az én kólámon,amit magamnak vettem..literesben meg még gázabb..vegyek magamnak egy olyan feliratosat,hogy "partyarcok"??..egyedül innám meg..

Szóval ilyenkor mit kéne csinálni? Mennyire ciki,hogy magamnak veszem? Ti mit csináltok ilyenkor?(ha nincs a nevetekben)

2013. aug. 3. 01:00
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Én pl nem is tudtam hogy van ilyen kóla amin keresztnevek vannak. De biztos azért mert borzasztóan utálom a kólát. Egyszerűen nem tudom mit lehet szeretni rajta, nincs jó ízé, miután megittad még pocsékabb íz van a szádban, és még a hasad is megfájdul tőle. Ha pedig nincs benne szénsav, egészen kibírhatatlan. És sokba is kerül. Semmi pénzért nem vennék, de hát ez van, valakinek ez ízlik, valakinek az, az emberek többsége sajnos bukik a pocsék dolgokra, amik még károsak is és sokba kerülnek. Az meg hogy a barátnő hülye pofát vág, azért van mert utálja a kólát, és már meg is van rólad a véleménye, tudom, elég sajnálatos.
2013. aug. 5. 19:18
 22/24 anonim ***** válasza:
#21: Hogy tudsz ennyi hülyeséget összehordani? :-)
2013. aug. 5. 22:57
 23/24 A kérdező kommentje:

Naaaaa

Én szeretem a kólát. Dr csak a cukros és a cseresznyés Coca Colát meg a Pepsi Twistet.

Jó,lehet,kicsit eltúloztam.

2013. aug. 6. 00:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdezô: Azt a #21-esnek írtam. Az nagyon tud zavarni mikor valaki magából indul ki és ezért hord le másokat.
2013. aug. 6. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!