Nagyon ciki magamnak venni feliratos Coca Colát?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmmel boltban voltam és furán nézte a kóámat a kosárban. Meg is értem,hülyén néz ki..nem volt a nevemben,vmi egész másmilyet vettem(mónikásat)..egy idegen név az én kólámon,amit magamnak vettem..literesben meg még gázabb..vegyek magamnak egy olyan feliratosat,hogy "partyarcok"??..egyedül innám meg..
Szóval ilyenkor mit kéne csinálni? Mennyire ciki,hogy magamnak veszem? Ti mit csináltok ilyenkor?(ha nincs a nevetekben)
2013. aug. 3. 01:00
11/24 anonim válasza:
"Ti mit csináltok ilyenkor?(ha nincs a nevetekben)"
Nem vennék kólát. Vagy Pepsit vennék. Aztán a Coca Colánál elgondolkodhatnak, hogy jó ötlet volt-e ez az egész a nevekkel. :D
12/24 anonim válasza:
én Zsolt vagyok és mivel ilyen kólát nem láttam ezért vettem Zsófisat.
13/24 anonim válasza:
Nem ciki. Inkább az "ciki" mikor kisboltban valaki percekig elállja az egyetlen "utat" mert leakadt a kóláspolcnál és a nevét keresgéli, mi meg ott sasszézunk mögötte, feltapadva az ő hátára, meg a szemközti pultra is... :D
14/24 anonim válasza:
Ez a nevesített Cola most olyan őrület, mint tavaly a reptoid volt? :-))))))))))))))))
15/24 anonim válasza:
Hét próbás hülyeség ez a neves kóla. Én is múltkor akartam venni, és mind olyan unszimpatikus volt, mert nem az én nevem volt rajta. Olyat nem is találtam (bár annyira nem is kerestem) és csak úgy a poén kedvéért levettem egy Tímeásat... (srác vagyok)
16/24 anonim válasza:
Szerintem meg marketing szempontból nagyon okos. Mondhatni briliáns. Sok embert ismerek - magamat is beleértve - aki csak amiatt vett (ajándékba) colat ismerősének, mert annak neve szerepelt rajta. Poén:)
17/24 A kérdező kommentje:
Mi az a reptoid?
Köszi a válaszokat!:D
2013. aug. 4. 01:19
18/24 anonim válasza:
Írd be itt a keresőbe, reptoid hegyekjönnek majd elő. :-))
19/24 anonim válasza:
A reptoidok már a spájzban vannak!
20/24 A kérdező kommentje:
Jaaha,rémlik vmi.
2013. aug. 5. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!