Mit gondoltok miért isznak a mai 15-16 évesek alkoholosat?
Láttam a tök normális osztálytársaimról képet ahogy ízesített meg sima sört isznak meg vízipipáznak, és ezzel tényleg semmi gondom.
De egyik nap amikor bementem a suliba azt mondta az egyik csaj: tegnap, ... buliján nem volt olyan erős a welcome drink mint ,,,-én. Miért kell ez nekik? Segít feloldani a gátlásokat, "divatból" isznak vagy egyszerűen csak szeretik az ízét?(Bármilyen más opció is érdekel.)
Nem tudom mi ez a műprűdködés, jól értem, hogy azon lepődsz meg, hogy 16 évesen isznak?
Egy vidéki kisvárosban nőttem fel a 90-es évek végén, szóval a "divat" igazán nem játszott szerepet, de már akkor is mindenki ivott ilyen korban és előtte is jóval, én 13 évesen rúgtam be először.
Én is ezt csináltam ilyen idős koromba. Mi voltunk a menők, bármit megtehettünk, nem is fogtuk fel a tetteink súlyát.
Azzal miét nincs semmi gondod hogy sima/ízesített sört isznak meg vizipipáznak? Az már teljesen normális 15-16 éveseknél? nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!