XStefix kérdése:
Javasolnátok kevésbé keserű kávét?
Figyelt kérdés
Általában koffmenteset iszom sok tejjel és mézzel. Így finom és szeretem is, de néha muszáj felébresztenem magam reggel. :)
Legutóbb olyat vettem a férjemnek, ami 70% arabica, 30% robusta, de még így is elég keserű...
Melyiket próbáljam ki? (sima kotyogóm van)
2012. dec. 12. 11:50
1/5 anonim válasza:
David Off, Lavvazza- narancs sárga
2/5 anonim válasza:
Cukorral nem keserű semelyik. Cukormentesen meg... Igen, a kávé keserű/kesernyés. Az a dolga :)
3/5 anonim válasza:
én úgy tudom hogy a keserűség legfőképpen azért van mert a boltban kapható vákumcsomagolt kávékat túlpörkölik, azt hiszem azért hogy tartósabb legyen. ha igazán finomat akarsz akkor sajna magadnak kell elkészíteni egészen a zöld babtól. itt van alul a táblázat: [link]
4/5 anonim válasza:
"....A másik probléma, hogy a kávészemeket agyonpörkölik, ettől lesz keserű az ízük, viszont ettől lesznek üzembiztosak. Bárki darálja le, ugyanaz lesz a végeredmény...."
5/5 A kérdező kommentje:
Jó, de azért nem mindegyik egyformán keserű. ;)
Nem akarom agyonédesíteni, a teán már így is spórolok eleget.
Hát kávédarálóm nincs és most épp nincs is rá keret... de köszi neked is!
Az Omnia Silk mennyiben más? Arra gondoltam még.
2012. dec. 14. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!