Ki hogy, milyen és mennyi kávét iszik?
Egy cikket írok az egyik vas megyei portálra az emberek kávéfogyasztásával kapcsolatban, egy nagyon neves,országos lefedettségű kávézólánc szombathelyi kávézójában tett látogatás apropóján. Ehhez készülne a rögtönzött közvélemény-kutatás,amely természetesen nem reprezentatív, nem is lehet az.
Kérlek benneteket, kort, nemet és lakhelyet is írjatok.
Reggelente kávézom, de csak ha dolgoznom kell.
Valódi fekete kávét fogyasztok, kb. 3-4 személyes adagot, 1-2 cukorral, tej nélkül. 28/F
Hát szoktam néha reggel inni szemes nest,2 kanál cukor,kevés tejjel,szinte minden délután 3-1-ben megiszok.
20/L Szlovákia
Minden reggel kávéval kezdek, 2 kk. cukorral, és egy kevés tejjel. Sima, kotyogós kávéfőzőben főtt kávéról van szó. De délután is szoktam csinálni, ha megkívánom, de ez ritka.
17, lány, Budapest
Reggel 1 latte, délben csak ha otthon vagyok, vagy van korrekt kávézó a közelben, de ez ritka, mint a fehér holló, délután mégegy latte. Cukor nem kell, nem égetem szét a kávét. :)
F39 Bp.
Naponta 1-4 bögre Nescafé instant kávét iszok. Ha még ezenfelül megkínálnak vele valahol, akkor elfogadom. Imádom a kávét. Édesítővel iszom, 3db-ot teszek bele.
18L Budapest
Reggel iszom egy tejeskávét (1 presszókávé/hosszú kávé + 1,5 dl tej),cukor nélkül,édesítőszerrel (steviaval),ez soha nem marad ki,enélkül nem tudok felkelni,plusz ebéd után szoktam még egy tejeskávét inni (fél adag hosszú kávé + 0,5 dl tej,édesítő) de ez néha kimarad.
17/L Győr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!