Van olyan felnőtt, aki nem cigizik, nem iszik kávét?
Oké, tudom sokan nem cigiznek, de még nem nagyon láttam olyan felnőtt embert, aki nem egy kávéval kezdi a napot, vagy ha nem is reggel, de bármikor "jaaj ne főzzek egy kávét?:)". 15 éves vagyok, és volt olyan osztálytársam, aki kávézik rendesen, füstöl mint egy gyárkémény, és még iszik is minden hétvégén (iszogatós nagyon sok).
A kávé szagától hányni tudnék, a cigitől szintúgy, a piával meg nincs úgy bajom, amíg üvegben van, szépen bezárva valahova:D
Van valaki 18 felett, aki hasonlóan gondolja, vagy féljek, hogy ugyan ilyen leszek?:D
15 L
(Bocs, hogy rossz kategória)
Én itt vagyok! :)
Kávé helyett jobb a tea.
19/F
Ha undorodsz mindegyiktől,akkor kizártnak tartom hogy azért mert betöltöd a 18at elkezded fogyasztani őket.
A kávét én utálom egyébként :) Ha iszok,akkor csak amiatt,hogy gyorsabban magamhoz térjek reggel. Alkohol ritkán,alkalmanként.Viszont dohányzok
Se nem cigizek, se nem iszok kv-t.
Igaz nagyon sokáig én is ittam kv-t, d egyszer nagyon beteg lettem.Napokig nem bírtam enni.Egy idő után a kv sem kellett már.Azóta nem ittam.(már jó pár éve 5-6?kb)
nem is hiányzik.Igaz, ilyen löttyöt iszok, 3&1-ben.De annak a kv tartalma szinte nulla.
Nem arra gondoltam, hogyha betöltöm a 18at akkor rögtön nekiesek, csak nem hiszem, hogy minden ember aki cigizik, kávézik, iszik az 15 évesen is csnálta.
Egyébként köszönöm mindkettőtöknek:)
Én is rosszul voltam, ha körülöttem cigiztek, aztán 17 évesen én is rászoktam, a kávéra, alkoholra előbb. :)
De van olyan 40-es ismerősöm, aki kávét, cigit nem fogyaszt, csak néha sört.
Nem iszok kávét!
Nem dohányzom!
Alkoholt is csak alkalomadtán, pl: Szilveszter
viszont szeretem a teát
28/N
Én semmire sem szoktam rá... heti 2-3 kávét iszom kb, de van, hogy hetekig csak teázom helyette. Cigiből évi 1 dobozt szívok el, meg pár szál szivart. Nagyon sokszor kezdem a reggelt serkentők nélkül, bár igaz, hogy a munkarendem sem az átlagos napi 8 órás:)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!