Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ki hogy, milyen és mennyi...

Ki hogy, milyen és mennyi kávét iszik?

Figyelt kérdés

Egy cikket írok az egyik vas megyei portálra az emberek kávéfogyasztásával kapcsolatban, egy nagyon neves,országos lefedettségű kávézólánc szombathelyi kávézójában tett látogatás apropóján. Ehhez készülne a rögtönzött közvélemény-kutatás,amely természetesen nem reprezentatív, nem is lehet az.

Kérlek benneteket, kort, nemet és lakhelyet is írjatok.

2012. júl. 15. 16:59
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
ja,és a napszak is fontos, ahogy az is, hogy hány cukorral(esetleg cukor nélkül-e), illetve hogy tejjel-e(ha igen mennyivel)
2012. júl. 15. 17:00
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Reggel, esetleg délután egy Capuccinót iszom.

57/N Nagymaros

2012. júl. 15. 17:06
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Igazi, fekete kávét nagyon ritkán, csak alkalomattán iszok. Ha már kávézok, akkor 1-1,5 kávéskanál cukrot és ugyanannyi tejet teszek bele, mint amennyi a kávé.

Ha már a kávé-félékről van szó, inkább a cappucinot preferálom, de ezt is ritkán iszok.

17/L, Heves megye.

2012. júl. 15. 17:08
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Reggel, nagyon kevés kavé két cukorral és sok sok tejjel,ez így tulajdonképpen már inkább tejeskávé

28N Százhalombatta

2012. júl. 15. 17:08
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Reggel (ha dolgozom) a munkahelyemen egy hosszúkávét, tejjel és édesítővel. Ha itthon vagyok akkor nem kávázom.

Ottbent is csak azért mert jól esik a kollégákkal leülni reggel 5 percet, kávézás címen kotyogni.

35 L, Siófok

2012. júl. 15. 17:09
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Ami még fontos lehet, a kávénál az alkalomattán annyit jelent, hogy 3-4 havonta kb. megiszok egy kávét, vagy még ritkábban. A cappucinot pedig havonta 2-3x iszok.

Kávét csak reggel iszok, ha iszok, cappucinot reggel vagy koradélután. :)

Előző voltam.

2012. júl. 15. 17:09
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Reggel egy 4 személyes adaggal 3 kockacukorral,egy kávéskanál tejporral és kevés tejjel(Palomát iszom).

29 éves férfi

Budapest

2012. júl. 15. 17:12
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

egy deci kávé + egy deci tej :) minden reggel

20/L Debrecen

2012. júl. 15. 17:19
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Reggel mindig iszom,tejes kávét tej nélkül nem szeretem,van hogy még egyet iszom a nap folyam,szóval max kétszer,és csak is sok tej sok cukor,33L,Somogy megye.
2012. júl. 15. 17:29
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
hát, én reggel indítok egy presszókávéval. van benne kevés tej, és cukor (édesítőszer, két bogyó) is. aztán bent a munkahelyen kb. kettő, néha három hosszú kávé, (Angliában dolgozom, nincs kotyogó, a gép ugyan ad presszókávét, de az ugye venni kéne - az instantot is a sajátomat kell használnom, de azért így mégis olcsóbb). itthon néha megiszom még egy presszókávét, evés után. ha úgy érzem, hogy sok, akkor gabonakávét iszom normál helyett, de nekem kaja után kell a kávé...akármilyen is.
2012. júl. 15. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!