A Z jelzésű palackok is visszaválthatóak a MOHU rendszerében?
Figyelt kérdés
nov. 27. 00:37
1/9 anonim válasza:
Ha raksz rá kompatibilis vonalkódot, bármi visszaváltható 😉
2/9 anonim válasza:
Nem. Azok a szlovák visszaváltós rendszerbe valóak. De egyébként léteznek olyanok amiken mindkettő jelzés fent van, na azokat befogadja a Mohu is, meg a szlovákok visszaváltója is.
3/9 anonim válasza:
#1 Gratulálok igazi filléres csaló vagy.
4/9 anonim válasza:
valamelyik tv riportere próbálta amúgy a szlovák automatában a magyar visszaváltósokat, és volt hogy a fél literes kólás flakont az is bevette
5/9 anonim válasza:
már nem biztos hogy olyan sikeresen működik az átcímkézési csalás mint az első hónapokban, én láttam már olyan kiírást automatán ami "csalási kísérlet" kiírással volt épp nem használható
6/9 anonim válasza:
Amúgy tényleg működik, kaptam én már egy kis gyorsétteremből (nem a meki és társaik) házhozszállítással olyan üdítőt, amin a vonalkód le volt ragasztva egy másikkal, fölé meg a visszaváltási logó, egyértelműen látszott hogy ragasztás. Fel is számolta az étterem a díjat. Jóhiszeműen elvittem visszaváltani és bevette. Lehet az étterem így szedett be jópárszor 50 Ft-ot, mondván a vevő úgyis visszakapja, így nem károsították meg. Egyszer kaptam csak ilyet, amikor legközelebb rendeltem már a rendes visszaváltható verzió érkezett.
7/9 A kérdező kommentje:
és akkor a rauch my tea-t nem kéne szájbakapkodni, hogy most már ideje lenne a magyar rendszernek megfelelő palackokat gyártaniuk??
nov. 27. 23:03
8/9 anonim válasza:
#3 igazából már több millió forintot adóelkerültem, és a propaganda plakátrongálás, törés-zúzás is több milliós kárt okozott [link]
De a lényeg mondjuk a mol pénisszel még nem volt meg, mondjuk így: https://www.youtube.com/watch?v=jbWHZwD5rGQ
9/9 anonim válasza:
LE A VISSZAVÁLTHATÓ PALACKOKKAL!
É nem veszek semmi ilyet. Papírdobozos üdítőket iszom és csapvizet.
SEMMI REPONT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!