Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A Z jelzésű palackok is...

A Z jelzésű palackok is visszaválthatóak a MOHU rendszerében?

Figyelt kérdés

nov. 27. 00:37
 1/9 anonim válasza:
55%

Ha raksz rá kompatibilis vonalkódot, bármi visszaváltható 😉

[link]

nov. 27. 00:44
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Azok a szlovák visszaváltós rendszerbe valóak. De egyébként léteznek olyanok amiken mindkettő jelzés fent van, na azokat befogadja a Mohu is, meg a szlovákok visszaváltója is.
nov. 27. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
#1 Gratulálok igazi filléres csaló vagy.
nov. 27. 07:22
 4/9 anonim ***** válasza:
valamelyik tv riportere próbálta amúgy a szlovák automatában a magyar visszaváltósokat, és volt hogy a fél literes kólás flakont az is bevette
nov. 27. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
már nem biztos hogy olyan sikeresen működik az átcímkézési csalás mint az első hónapokban, én láttam már olyan kiírást automatán ami "csalási kísérlet" kiírással volt épp nem használható
nov. 27. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg működik, kaptam én már egy kis gyorsétteremből (nem a meki és társaik) házhozszállítással olyan üdítőt, amin a vonalkód le volt ragasztva egy másikkal, fölé meg a visszaváltási logó, egyértelműen látszott hogy ragasztás. Fel is számolta az étterem a díjat. Jóhiszeműen elvittem visszaváltani és bevette. Lehet az étterem így szedett be jópárszor 50 Ft-ot, mondván a vevő úgyis visszakapja, így nem károsították meg. Egyszer kaptam csak ilyet, amikor legközelebb rendeltem már a rendes visszaváltható verzió érkezett.
nov. 27. 20:15
 7/9 A kérdező kommentje:
és akkor a rauch my tea-t nem kéne szájbakapkodni, hogy most már ideje lenne a magyar rendszernek megfelelő palackokat gyártaniuk??
nov. 27. 23:03
 8/9 anonim válasza:
19%

#3 igazából már több millió forintot adóelkerültem, és a propaganda plakátrongálás, törés-zúzás is több milliós kárt okozott [link]

De a lényeg mondjuk a mol pénisszel még nem volt meg, mondjuk így: https://www.youtube.com/watch?v=jbWHZwD5rGQ

nov. 27. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

LE A VISSZAVÁLTHATÓ PALACKOKKAL!

É nem veszek semmi ilyet. Papírdobozos üdítőket iszom és csapvizet.

SEMMI REPONT!

dec. 2. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!