A kávé mennyire okoz függőséget?
Figyelt kérdés
Üveges nescafé, napi 2-őt iszok, ha hirtelen le állok, fogok érezni valamit?szept. 30. 14:27
1/5 anonim válasza:
Túlhajtod vele magad, és az embernek nincsenek végtelen energiaforrásai.
Nélküle ha leállsz, lassabb, álmosabb leszel, meg ingerültebb.
2/5 anonim válasza:
Egy napig fáradtabb leszel. Nem okoz durva függőséget. Én többször is abbahagytam, pl terhesség, műtét, stb miatt. Semmi extra.
4/5 anonim válasza:
Én napi 3-4 dupla espressót csökkentettek le 1-2-re. Ha kimarad, nem is annyira a fáradtságon veszem észre, hanem a fejfájáson. Sosem volt rá hajlamom, de 10 év koffeinfüggőség után egyik napról a lásikra nem tudok leállni.
5/5 anonim válasza:
Embere válogatja. Én hajlamos vagyok mindenféle függőségre, legyen az koffein, nikotin, alkohol vagy egyebek, szóval eléggé kell vigyáznom. Szerencsére a kávézás nem okoz különösebb életviteli problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!