Mennyi koffein okozhat függőséget?
Hulyeseg amit az elozo ir :D
A fuggoseg nem az ha valamit naponta csinalsz vagy hasznalsz, hanem az hogyha nem tudsz anelkul a bizonyoa dolog nelkul meglenni es ugy erzed h barmit megtennel erte(jelen esetben egy csesze kaveert)
Nyugi, nem vagy fuggo, foleg nem 2 het alatt. Rengeteg ember kavezik, enis szoktam. Nyar elott suli idobe mindennap ittam egy ideig, most meg honapok ota nem is kostoltam kavet, megse hianyzik :D
Viszont az mas dolog h a kave, mint minden mas is, okozhat fuggoseget a kesobbiekben. Ezert tanacsolom h mivel fiatal is vagy meg ugy egyaltalan, csak akkor igyal kavet vagy koffeintartalmu italokat, ha tenyleg ugy erzed h faradt vagy es nem tudsz koncentralni. Javaslom pl nagydogakra valo keszuleskor, de ha lehet hanyagold, mert nem olyan egeszseges :)
Napi 1 kávét szoktam inni, aztán volt egy hétvége, amikor kihagytam. Hasogató fejfájás tört rám is.
De amikor napi 3-4 kávét ittam hét közben, hétvégén pedig csak egyet, akkor nem történt semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!