Az normális, és ti tudtátok arról, hogy a Coca-Colában nincs koffein?
Figyelt kérdés
Barátoméknál szülinapoztunk, a kedvenc üdítőket, Coca-Cola-t ittam. Egyszer kérdezik, ki kér kávét? Mondom: ha kólázok, soha nem kávézok, mert nem bírom a túl sok koffeint. Erre az egyik srác elkezdi, hogy hát a kólában nincs is koffein. Nem hittem el, erre megmutatta az összetevők listáját, amiben nem szerepel koffein, csak koffein aroma. Egy világ omlott össze bennem, úgy éreztem, hogy engem becsaptak, elsunnyogták, hogy lecserélték aromára a koffeint.aug. 13. 22:34
1/7 anonim válasza:
Néha hasznos a kereső funkció:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__122553..
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Már nagyon régen nincs, csak vak vagyok.
És mèg egy titok: bor sincs benne, meg legföképpen kokain.
5/7 anonim válasza:
Hidegen hagy. Szeretem a Coca-t koffein ide vagy oda, pont nem érdekel hogy van e vagy nincs benne.
6/7 anonim válasza:
Ja, nincs benne, azért gyártanak külön koffeinmentest, mert nincs egyikben sem koffein
7/7 Phoney válasza:
Ahogy a belinkelt kérdésnél is leírták, nincs olyan, hogy "koffein aroma", hanem koffeint adnak hozzá, de aromaként listázzák az összetevők közt (van egy kis keserű íze, rágj szét egy koffeintablettát és fogod érezni rendesen.)
Ami régen nincs benne, az a kóladió, ami eredetileg adta a koffeintartalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!