Pesti fideszesek! Miért nem tudtatok normálisan leszavazni?
#1 Mutasd már meg nekem azokat a kutatásokat kérlek, mert amiket én láttam azokban a diplomások közül a legtöbben a fidesz-kdnp-re szavaztak a pártok között. keveritek a párt szavazótáborának belső arányait azzal, hogy darabra hányan szavaztak az adott csoportból rájuk.
Mert tény, hogy 2021-ben a momentum szavazótáborában csak 19% volt általános végzettségű, a fidesz-kdnp szavazótáborában meg 31%, viszont mivel a momentumnak volt pár százezer szavazója összesen, a fidesznek meg 3 millió, egyértelműen sokkal többen voltak még a diplomás szavazóik is (17%-a a fideszre szavazóknak) mint a momentum teljes szavazótábora.
Mellesleg az mszp szavazóinak akkor 34%-a, a jobbikosoknak 26, LMP-seknek 35%-a, a dk-soknak meg 32%-a volt aki csak 8 általánossal rendelkezett. összességében pont ugyanott vagyunk, mint a fidesznél.
Simàn elhiszem a kettes sztoriját.Nem tudom miért nem lehet rendesen kihúzni.
Nálunk halvánnyabb volt Szentkirályi,egyesek azt is nézhették nyomdahibának.
Engem nem befolyásolt mert amúgyis Vitézyre szavaztam volna,meg hallottam is a visszalépésről.
A fideszesektől nem kell túl sokat elvárni, egy X behúzása is komoly szellemi kihívás nekik mint a példa is mutatja.
A pedosimogatás után még egy bélyeg a bégetőkre amire büszkék lehetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!