Minek követi sok palack gyártó ezt a hülye trendet, hogy a kupakot "ráragasztja" a palackra, ezáltal megnehezítve a használatot?
"1: Hát sajnos nem, mert 3 kéz kéne hozzá."
Miért kellene HÁROM kéz???
Egyik kézzel megfogod a palackot, másikkal a kupakot, lecsavarod és ennyi. Minden kupakot be lehet akasztani, hogy ne csukódjon vissza, utána semmivel sem henezebb inni belöle, mintha a kezedben lenne a kupak, viszont nagy elönye, hogy nem tud leesni elgurulni, mint azelött.
De akinek ENNYI esze nincs, ott nem a kupak a hibás, ha nem megy.
Európa minden részében képesek az emberek erre, CSAK A MAGYAROK NEM!
Törvény sajnos,így nem dobod ki külön a kupakokat.
Szerintem az is szidja már aki kitalálta.
"Európa minden részében képesek az emberek erre, CSAK A MAGYAROK NEM!"
A magyarok pont ugyanannyira képesek rá, mint Európa más részeiben. És európa más részeiben is pont ugyanolyan felesleges marhaságnak tartják, mint magyarországon.
Mondjuk inkább úgy, hogy normális embereknek nincs szükségük ilyen marhaságokra, hogy ne dobáják szét, a te köreidben pedig ilyen intézkedéskre van szükség, ezért tapsikolsz hozzá, hogy kvázi szemetelö tahónak néznek.
És lássuk be, az arroganciád itt a kommentben ezt alá is támasztja szépen.
14 ez valszeg egy asztalnál született ötlet volt, amikor ugye a hétköznapok realitásától elrugaszkodott barmok elkezdenek brainstormingolni, és mindenkinek MUSZÀLY valami ötletet bedobni.
Ilyenkor szoktak születni az ilyen izzadságszagú értelmetlen döntések.
"Egyik kézzel megfogod a palackot, másikkal a kupakot, lecsavarod és ennyi.2
Utána még ki is kell tölteni.
Mondjuk egy 2 literes palack felemeléséhez, megdöntéséhez kell 2 kéz.
És a kupakot is fogni kell, mert különben belelóg a folyadéksugárba, így nem a pohárba, hanem szanaszét megy.
(És a poharat se árt fogni, mert a sugár ereje arrább lökdösheti, de ez rögzített kupak nélkül is így van.)
Öszintén szólva még SOHA nem emeltem fel egy 2 literes palackot KÉT kézzel (eggyel is elbirom), és tölteni is tudok belöle. Olyan sem volt még soha, hogy a poharat fogni kell, hogy a folyadéksugár ne sodorja arrébb.
a kupakot meg oldalra fordítom, akkor nem tud sehová belelógni.
Nem tudom, ennyire nincs semmiféle erö a karodban, ennyire ügyetlen vagy csak simán kifogásokat keresel, de egy 2 literes palack max. 2 kg, ezt meg egy 5 éves gyerek is elbírja!
17 befejezheted. Én láttam már, pont magyarországon olyan gagyi fólia szerü ice teás flakont, amit ha felemel, kb. félbekajlik, ha nem tartja meg két kézzel.
Nekem inkább úgy tünik, hogy te keresel ürügyet arra, hogy leszólhasd, ha valaki másképp gondolkodik mint te.
"SOHA nem emeltem fel egy 2 literes palackot KÉT kézzel (egyel is elbirom)"
Én egyrészt nem bírom el, másrészt nem éri át a kezem, mert a kerülete 2-3x annyi, mint az araszom, tehát hiába is BÍRNÁM el, kiesik a kezemből.
"a kupakot meg oldalra fordítom, akkor nem tud sehová belelógni."
8-ből 7 rossz, nem nyílik ki, csak 30-40 fokos résre és lifeg, így lóg bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!