Lehet visszafelé sül el az üvegvisszaváltósdi, szennyezettebb lesz a környezet mint valaha?
Ez új helyzet nálunk, ilyen felfordulással keresik a csövik az 50Ft-os palackokat:
9!
Te amúgy nem jársz boltba, mindig csak rendeled az innivalót?
Egyébként is az volt a kérdésben szereplő képen, hogy a csövesek a szelektív kukát barmolták szét, ha te simán a kukába dobod a szemetet, annak egyáltalán semmi köze a kérdéshez...
"oldják meg ők, hogy eleve ne keletkezzen ennyi szemét"
A szemetet te, fogyasztó termeled. Ha 4 000 Ft/hó értékben dobsz be üveget a kukába, az azt jelenti, hogy 80 palacknyi szemetet termelsz 1 hónapban.
Én sem viszem őket vissza; én már haza sem viszem. Évek óta.
Nem veszed észre, hogy itt nem a "széttúrók" a probléma, hanem azok, akik nem képesek rendes helyre tenni a visszaváltós üvegeket?
Ha nem dobálnátok a szemétbe, akkor nem érné meg nekik széttúrkálni.
Egyébként azt meg végképp nem értem, miért nem képes egy felnött ember arra, hogy a visszaváltós üveget visszavigye, ennyire nem tud gondolkodni vagy még azon az óvodás szinten van, hogy csak azért sem úgy csinálja, ahog értelmes ember esetén szokás?
Kérdező, akkor miért tetted föl a kérdést, ha te magad is a probléma része vagy?
Amíg van lósz*r, veréb is lesz. Mi - köztük te is - tudnál ez ellen tenni. De nem teszel, mert egyszerűbb a fotót föltenni és háborogni.
Ez az, ami mutatja az átlag-magyar szintjét! Meglepö módon más országokban képesek az emberek arra, hogy visszavigyék a boltba, senki nem hal bele a napi egy-két flakonba.
Tipikusan a nem-akarásnak nyögés a vége helyzet, elég baj, hogy sokan még nem jutottak el arra a szintre, hogy nekik is tenni kellene valamit, nem csak másokat szidni, meg azokon hözöngeni, miközben ök maguk a nagyobb probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!