Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Milyen ízű a kávé?

Milyen ízű a kávé?

Figyelt kérdés

júl. 16. 00:00
1 2
 1/13 A nagy Levin ***** válasza:
90%
Hát, a kávén belül is van többfajta ízvilág, de alapvetően kávéízű. Kicsit kesernyés, de attól is függ, milyen kiegészítőkkel iszod (cukor, tej, stb...), nem olyan egyszerű leírni. Olyan, mintha azt kérdeznéd, milyen ízű a kenyér. A legjobb, ha megkóstolod.
júl. 16. 01:19
 2/13 anonim ***** válasza:
13%
Keserű picit mandula ízű de egyébként semleges ezért szokták cukorral tejjel ízesíteni.
júl. 16. 08:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz kávét inni, akkor próbálj ki egy kávé ízesítésű csokit pl. Hasonló az íz, csak a rendes kávé jobb :D
júl. 16. 08:37
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Milyen ízű a pörkölt?: Attól függ milyen húsból van

Milyen ízű az alma?: 20-30 fajta biztosan van belőle.

júl. 16. 08:38
 5/13 anonim válasza:
100%
Kávé izű.
júl. 16. 08:54
 6/13 anonim ***** válasza:
26%

Undorítóan rossz ízű, de csak nekem, a legtöbb ember szereti.

Én a szagát se bírom, mégis én főzöm a családnak. Befogott orral, lélegzetvisszatartva, szellőztetve.

júl. 16. 09:05
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

Érdekes, hogy ez a hamburgi kávézó próbálja az itallapon leírni a szortimentek ízvilágát pekán dióval, mag gyümölcsökkel és kakaóval, meg az utóízt a nádcukorral, de egyáltalán nem adja vissza azt az ízvilágot, amit az ember valóban érez.

Szóval próba!

[link]

júl. 16. 09:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kóstold meg.
júl. 16. 09:21
 9/13 anonim ***** válasza:
6 ez világ életedben így volt?
júl. 16. 09:40
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Isteni!

Az eszpresszót szeretem, habosan, egy fél kiskanál mézzel. Tej nélkül, az elrontja, annyira modifikálja az ízét, hogy akkor már a legjobb minőségű kávé is O boynak tűnik. Teljesen elveszlődik a minőség.

Plusz nem szeretem a nagy lőre kávékat!

Az eszpresszó legyen nemcsak habos, krémes is

júl. 16. 10:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!