Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » M*ásnak is van olyan problémáj...

M*ásnak is van olyan problémája, hogy némely ásványvíztől hasmenése van?

Figyelt kérdés

Ráadásul változik, hogy melyiket bírom és melyiket nem. Olyat most simán iszok amitől korábban gondom volt.

Bocs a csillagért, de nem akarta kiírni.

jún. 2. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van pár ami ásványi anyagokban gazdagabb pl Parádi,Hunyadi,Salvus ezekről el tudom képzelni.

De egy bolti pl Szentkirályitól nem hiszem.

jún. 2. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Saguarótól volt ilyen érzésem.
jún. 2. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
a Hunyadi, Salvus nem ásványvíz hanem gyógyvíz, nem is arra valóak hogy megigyál belőle nspi két litert. nekem is volt ilyen gyanúm, de nem tudom hogy csak bebeszéltem, vagy tényleg attól ment
jún. 2. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt már korábban ilyen problémám, a sima kék ásványvíztől állandóan fájt a hasam és hasmenésem volt, ekkor váltottam enyhébb zöldre, az jó volt, de mostanra hála égnek már megszűnt ez a problémám, és nyugodtan tudom inni a kék ásványvizet is
jún. 2. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem a víztől van, már ha sima ásványvízről beszélünk nem valami hashajtó sós vízről.
jún. 3. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!