Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Az normalis, ha a helltol...

Az normalis, ha a helltol vannak tuneteim?

Figyelt kérdés
amikor iszok, allandoan remegek, nagyon ver a szivem, szedulok, kivorosodok… mostanaban nagyon keveset iszok, de nincs ra valami megoldas? es ez normalis egy egeszseges nonel? (sokszoriban kivanom, viszont a xixo nem izlik)

máj. 31. 10:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%
Alapból nem értem én sem, hogy lehet sör helyett ezt a szart inni. Tudom, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz de pont ez az. Ha sörrel látok embereket azt még megértem de ezzel a szarral ráadásul 3szor annyian mászkálnak meg max annyit dob, hogy elmeséled két perc alatt az egész életedet egy korty után. Kinek jó ez?
máj. 31. 16:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ne igyad, azért vannak "tüneteid", és nehogy megvárd hogy megszokja a szervezeted mert függő leszel.
jún. 2. 00:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Van itt olyanaki 40000be fogad velem hogy most június3 van. A kérdező még szemptemberben isinni fogja?
jún. 2. 06:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Ninc olyan hogy (már kevesebbet meg a másik izűt!
jún. 2. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!