Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Az normalis, ha a helltol...

Az normalis, ha a helltol vannak tuneteim?

Figyelt kérdés
amikor iszok, allandoan remegek, nagyon ver a szivem, szedulok, kivorosodok… mostanaban nagyon keveset iszok, de nincs ra valami megoldas? es ez normalis egy egeszseges nonel? (sokszoriban kivanom, viszont a xixo nem izlik)

máj. 31. 10:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem normális, de van rá egy nagyon egyszerű, bombabiztos megoldás: ne igyál Hellt.
máj. 31. 10:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kellene ilyeneket innod, ha ilyen tüneteid vannak tőle. Valószínűleg a koffein mennyiség nem tesz jót amit beviszel vele.
máj. 31. 10:36
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Sok eszed van neked is már bocsáss meg.

1 hell kb 1.5-2 csésze kávénak felel meg + cukor, sok, de ennyitől nem kéne kilegyél, nagy valószínűséggel van valamilyen orvosi problémád, mérj rendszeresen vérnyomást, beszélj a háziorvosoddal, kezdjél elé vele foglalkozni a júliusi augusztusi hőhullámok előtt, mert ha 1.5 espressonyi koffeintől kikészülsz, a 40 fok nagyon jót fog tenni...

máj. 31. 11:33
 4/14 anonim ***** válasza:
13%
Van Hellből koffeinmentes is már.
máj. 31. 11:44
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Nekem ugyanilyen tüneteket okozott, de én a második után orvoshoz mentem. Koffein érzékeny vagyok. Egyedül a híg tea, amitől nem jön elő.
máj. 31. 12:07
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

Nem,nem normális lehet érzékenyebb vagy pl a koffeinre.

Vagy csak egyszerű placebo.

máj. 31. 12:51
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Ember!!!! Egy osztálytársamnak egy koszorú ér gyulladása lett tőle, hagyd abba. Azt a neon zöld színűt egyszer ittam éhgyomorra órákon át rosszul voltam. FEJEZD BE!
máj. 31. 12:53
 8/14 anonim válasza:
0%
Én évekig ittam napi 4-5 bombát én nem éreztem negatív hatást csak egy idő után nem hatott ugyan ugy álmos voltam.
máj. 31. 13:48
 9/14 anonim ***** válasza:
38%
Ápcálári bomba bomba
máj. 31. 13:50
 10/14 NTBS ***** válasza:
73%

Szerintem ne idd tovább.

Eleve nem értem miért isznak az emberek ilyet.

A többségnek semmi sem indokolja.

máj. 31. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!