Van különbség a kotyogós és a hagyományos csepegtetős kávéfőző kávéja között?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, más mit gondol. Eddig csepegtetős kávéfőzőm van, fentről a kávéra csepeg, de nemrég ittam egy kotyogósból is, ahol a gőz nagyobb nyomassal hatol át a kávén és jobbnak éreztem. Van különbség, vagy csak beképzelem?máj. 28. 07:09
1/5 anonim válasza:
Persze hogy van különbség. Minden kávé készítési módszer más ízt eredményez
2/5 anonim válasza:
Szerintem is sokkal jobb a kotyogós, megmagyarázni nem tudom.
4/5 anonim válasza:
Egy kotyogós nyilván jobb,erősebb kavét főz pont ez miatt mert nyomás alatt főzi a kávét.
Az átfolyós Magyarországon kevésbé terjedt el mert hígabbat gőz.
5/5 anonim válasza:
Csak szólok, hogy a kotyogós nem gőzt nyom át a kávén, hanem forró vizet, de a nagyobb nyomás az stimmel. Ahol gőz van ott már baj van, mert a kávé nem szereti azt a hőmérsékletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!