Hány cukorral iszod a hosszú kávét?
Figyelt kérdés
A hosszú kávé 1 bögrét jelent (kb. 2-3 deci).
A "standard" szerint 2 deci forró vízhez 1 teáskanál kávégranulátumot adunk általában.
Hány cukorral iszod ezt a mennyiséget?
1 kockacukor = 1 teáskanál cukor
Azt is megírhatod hogy a tej-víz arány mennyi nálad (ha tejjel iszod).
márc. 3. 23:50
11/21 anonim válasza:
Papírfilteres lecsöpögös módszerrel fözöm a kávét. 15 gramm kávéhoz 225 gramm vizet használok, ebböl lesz ~190 g kész kávé.
Nem teszek hozzá semmit, szeretem az ízét magában.
12/21 anonim válasza:
Annyival amennyi válasz van a kérdés alatt
14/21 anonim válasza:
A cukor se nem egészséges, se nem kávéba való. Természetesen feketén iszom.
16/21 A kérdező kommentje:
Hosszú kávéról van szó, ami jelen esetben egy 2-3 decis bögre, ahhoz kérnék egy általatok kedvelt cukormennyiséget!
márc. 4. 14:38
17/21 A kérdező kommentje:
Cukor nélkül, édesítőszerrel, stb. nem releváns.
márc. 4. 14:39
18/21 anonim válasza:
Én írtam, hogy nem cukrozom, de szerintem egyáltalán nem "nem releváns" az, ha valaki édesítőszert használ. Ha azért használja, mert egyébként cukrozná, de betegség miatt nem teheti meg, akkor tulajdonképpen ugyanott tartunk.
19/21 anonim válasza:
2 db édesítőszerrel és egy kevés tejjel.
20/21 anonim válasza:
Nálam a hosszú kávé ennyire nem híg, szűk egy dl max. Ez inkább americano. De szoktam így is inni néha. Általában nem cukrozom. De ha mégis, az teljesen változó: 1-2-3 édesítő, vagy 1-2-3 kockacukor, vagy méz. Teljesen hangulatfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!