A desztilált víz tényleg képes a lerakódott toxinokat kimosni a szervezetből?
A vezetékes víz fogyasztása tehát hazánkban biztonságos, ráadásul a szervezet működése szempontjából fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ezzel szemben a desztillált vízről ugyanez nem mondható el: károsítja a szervezet só-víz háztartását. Mivel a vízben jobban oldódnak az ásványi sók, mint a vérben, a desztillált víz mintegy kimossa azokat a szervezetből, megnövelve ezáltal különböző hiánybetegségek kialakulásának esélyét. Egy nem kellőképpen kiegyensúlyozott étrend mellett ez komoly egészségügyi kockázatokkal járhat. Nagyobb mennyiség elfogyasztása életveszélyes lehet.
- A desztillált víz fogyasztása nem takarítja ki a szervezetet, persze az sem világos, ez pontosan mit jelentene. A vezetékes víz Magyarországon tiszta, minőségét folyamatosan ellenőrzik, annak egészségkárosító hatása nem ismert.
Te, én is elég sokat olvastam ezekről, az szervetlen ásványi anyagok amik a vízben vannak a szervezet nem tudja hasznosítani, tehát szemét. A desztillált vízről meg csodákat írnak, beszélnek youtuben.
És igen azt is olvastam, hogy a tiszta, mindentől tiszta víz kimossa a lerakódásokat...
Na most melyikkel hülyítenek vajon? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!