Januártól az üdítőitalos PET-palackokat csak akkor váltják vissza, ha az ember nem tépte le róla a kupakot?
Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 13:51
1/8 anonim válasza:
Igen. De figyelj, mert fél évig még párhuzamosan forgalomban lesznek a régi és az új palackok, az újon rajta lesz az újrahasznosítási logó, csak azokat veszi vissza a gép.
(Bár ha rányomtatjuk a logót és az új vonalkódot talán visszaveszi a régit is, ha nem változik meg a palack formája, csak 50 Ft/palack alatt kell tartani a költségeket hogy megérje).
2/8 Katona Dius válasza:
Amennyire én tudom, csak a sértetlen palcokak veszi vissza a gép, vagyis össze sem lehet őket "gyűrni".
3/8 anonim válasza:
1: aztán ha lebuksz vele, akkor visznek is a rendőrök :)
4/8 anonim válasza:
Aki kitalálta ezt a levehetetlen üdítős kupakot (meg lehet oldani persze.) annak a legkedvesebb egyenes ági felmenője szerintem 0-24 ben csuklik. :D
5/8 anonim válasza:
Nekem már van vagy 200 a pincébe.Olyan logót nyomtatok rá, amilyen az új palackon lesz.Hátha...
6/8 anonim válasza:
Akik matrica ragasztgatáson törik a buksijukat, azok gondoltak már arra, hogy a matrica súlya lehet akkora, ami már a toleranciahatáron túl lesz a gépi visszaváltásnál?
Mert ha a flakonban egy kicsinyke kis lötty sem lehet, akkor a matrica is gondot jelenthet.
+ lehet hogy a gép fel fogja ismerni a matricát visual inspection-nél. (ami nem a lézeres vonalkód leolvasásban fog kimerülni)
7/8 anonim válasza:
Én nem fogok kukazsákkal közlekedni az automatáknál meg sorban állni össze taposom és kidobom a szelektívbe ugyanúgy ahogy eddig.
8/8 anonim válasza:
7-esnek: Ez jó gondolat, én is így fogom csinálni, viszont a "jutalompénz" nekünk is járna. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!