Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Tényleg ennyi életképtelen...

Tényleg ennyi életképtelen ember van vagy ez csak vicc?

Figyelt kérdés
A kólás,fantás stb-s flakonok új kupakja kapcsán rengeteg ember tépi,rángatja a kupakot lefele aztán panaszkodik hogy nem lehet belőle önteni,meg fú milyen szr találmány. Komolyan elhiszik ezek az emberek hogy világszínvonalú cégek piacra dobnak valamit ami használhatatlan és nem ők a hülyék hogy megprobaljak lerángatni a simán felhajtható kupakot?
2023. máj. 18. 12:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Aki szembe megy az autópályán, ...
2023. máj. 18. 12:44
 2/21 anonim válasza:
89%
Én mindig letépem. Nem ettől fog valaki kevésbé szemetelni. A beleivást és kitöltést is akadályozza, hogy ott laffog az a vacak. Azt ne mondd nekem, hogy világhírű cégek nem csináltak még bődületes baromságokat. :D
2023. máj. 18. 12:47
 3/21 A kérdező kommentje:
2# nem mondom. De azért nagy általánosságban nem fognak használhatatlan termekeket piacra dobni. Mint ahogy az új kupak is teljesen használható csak nem kell megtépkedni előtte
2023. máj. 18. 12:51
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem láttam ilyet. Mire jó ez? Régen is visszazárható volt a kupak hiszen.. visszacsavartad és kész.
2023. máj. 18. 12:54
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

Te gondolom végig bégettél, amikor ezt a kérdést kiírtad.

Vagy csak egy töketlen provokáció.

De egy pillanatra a kérdést komolyan véve: nem, attól, mert nagy cégek csinálták, még nem lesz feltétlenül jó.

És egyetértek: ez a kupak egy baromság. Most ezzel a félkaru embereknek akartak kedvezni? Mert amúgy semmi értelme, hiszen iszik az ember, aztán vissza is csavarja. Vagy az a lényeg, hogy a kupakot a flakonnal együtt hasznosítság újra?

2023. máj. 18. 13:06
 6/21 anonim válasza:
100%
Én üvegből iszom mindent, úgyhogy emiatt szar ez az újítás. Ha letépem, megvág, ha nem tépem le, zavarja az ivásomat.
2023. máj. 18. 13:13
 7/21 A kérdező kommentje:
5# környezetvédelem miatt találták ki
2023. máj. 18. 13:18
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a suliban hagyománya van a kupakokat gyűjtésének. Egybszív alakú rácsos tartályban gyűjtjük a kupakokat. Amit aztán elvisznek valahová.

Ezért nálunk az egész iskola tépkedi a kupakokat és nem népszerű a Coca-Cola újítása.

2023. máj. 18. 13:23
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Környezetvédelem?:D

Új kupak, hogy.. hogy... miért is? Hogy ne telepítsék a gyárukat rá úgy vízforrásokra, hogy a környező településeknek elapadjon a csapvize és palackban kelljen ivóvizet venniük amit.. merő véletlenségből... a Coca Cola árúsít?:D (nyilvánvalóan műanyag üvegben, azaz 1 liter víz tárolásához 3 liter vízból csinálnak műanyag flakont:D)

Ocsmány greenwashing fogás ez a kupak mizéria. De persze ez is a cél, hogy az emberek azt lássák, hogy "nalám, ez a nagy cég törekszik a környezetvédelemre" miközben érdemben lószart sem tesz.

2023. máj. 18. 13:32
 10/21 harebell ***** válasza:
100%
Egyrészt ez csak ilyen kamu látszat környezetvédelmi fogás, másrészt engem is zavar az ott lifegő kupak. De milyen divatszó lett most, hogy életképtelen :D ez felhasználói szempontból a többség szerint egyszerűen nem egy jó újítás.
2023. máj. 18. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!