Tényleg ennyi életképtelen ember van vagy ez csak vicc?
Figyelt kérdés
A kólás,fantás stb-s flakonok új kupakja kapcsán rengeteg ember tépi,rángatja a kupakot lefele aztán panaszkodik hogy nem lehet belőle önteni,meg fú milyen szr találmány. Komolyan elhiszik ezek az emberek hogy világszínvonalú cégek piacra dobnak valamit ami használhatatlan és nem ők a hülyék hogy megprobaljak lerángatni a simán felhajtható kupakot?
Ami az egyik embernek kézenfekvő és logikus, az a másiknak nem feltétlenül az.
2023. máj. 18. 14:01
12/21 anonim válasza:
Amíg itt nem olvastam egy kirohanást az új kupakról, nem vettem észre, hogy ez új design és mi a célja. Csak azt érzékeltem, hogy nehezebben jön le (de nő létemre simán letéptem), és mindig marad két kis műanyag szál, ami felsérti a kezem (ezért általában levágtam).
Amióta olvastam róla, rendeltetésszerűen használom, de amúgy egyetértek, engem is idegesít.
2023. máj. 18. 14:24
13/21 A kérdező kommentje:
Akkor én valami varázsló lehetek hogy teljesen normálisan tudok önteni meg inni belőle😅köszönöm a válaszokat
2023. máj. 18. 14:39
14/21 anonim válasza:
Az életképtelen szó jelentését néznéd meg először :D
2023. máj. 18. 16:04
15/21 anonim válasza:
"A Coca-Cola az EU-s határidőhöz képest több mint 1 évvel korábban, már idén év elején bevezette a rögzített kupakokat üdítős flakonjain. Az unió egyébként 2024 júliusától léptet életbe egy olyan törvényt, amely az egyszer használatos műanyagflakonok kapcsán kimondja, a kupakot a palackhoz kell rögzíteni."
Hát azt hiszem ideje lesz hozzászokni..
2023. máj. 18. 20:48
16/21 anonim válasza:
Jahüm, ha mondjuk az a célja, hogy az egyszerhasználatosak ne legyen újratöltve, akkor ez jó cucc. Környezetvédelmileg nincs benne pozitívum, sőt, deee egészségügyileg ugye nem túl jó újrahasználni az egyszerhasználatos üvegeket.
Szóval a szennyezés nőni fog, de eelvileg jobban védve vagyunk a beszlopált mikroműanyagtól. Igaz, kóla esetén nem a műanyag a legneccesebb amit a szervezetbe viszünk :D
2023. máj. 18. 20:53
17/21 anonim válasza:
A bálnák, fókák satöbbi komoly veszélyben vannak miattunk. A kupak nem ízlik nekik, az egész palackot akarják.
2023. máj. 18. 23:41
18/21 anonim válasza:
Igen kérdező, a gyártók is tévedhetnek és tévednek is. Nem mondok márkát, de van olyan tej, amelyiknél a kupak lecsavarása után egy műanyag darabot kell megfogni és az felhúzva spirál alakban lehúzza a lezárást. Csakhogy a gyártósor fele selejtes lehet, mert nekem az a műanyag mindig letörik és késsel kell vacakolnom utána, hogy kiszúrjam. Nem gondolom, hogy én vagyok az életképtelen.
2023. máj. 20. 21:36
19/21 anonim válasza:
Ja igen, a kirohanásra válaszul. A kóla új kupakját a környezetszennyezés ellen találták fel, nem azért, hogy neked kényelmesebb legyen. Szóval igen, fogyasztói szempontból sz.r a találmány. De legalább a környezetvédők ujjonghatnak, hogy kevesebb kupak kerül a földre.
2023. máj. 20. 21:39
20/21 anonim válasza:
Ne igyunk kólát, akkor vagyunk a legkevésbé környezetszennyezők.
Én olyan ritkán iszom, hogy még észre sem vettem eme újítást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!