Mi történne, ha teába keverne az ember egy kis keményítőt?
A Nap akkor is felkelne, és este nyugovóra térne.
Nem értem a kérdést.
Onnan merült fel a kérdés, hogy most tanulgatok főzni, és a zöldséglevesek végén szoktam egy kis vízben vagy tejben feloldani keményítőt, és kellemes, selymes nyelv-érzete lesz tőle a leveseknek
Tudom hogy a britek (állítólag) a teába is tesznek tejet, kipróbáltam és tetszett (ilyenkor úgy fogom fel, mintha a tea "esszencia" egy kávé lenne, és tejes kávéhoz hasonló ital lesz az eredmény), de érdekelne keményítővel is
Voltam szociális gondozó, van egy ilyen speciális por amit italokba kevertünk, hogy sűrűbb legyen. Így kevesebb a fulladás esélye a nyelési zavaros páciensnél.
A keményítővel szerintem valami ilyesmi lenne, csak az íze rosszabb.
#7: Hallottam ilyenről, Amerikában lehet kapni (meg ilyen "trend" is volt kipróbálniuk a neten) a "vastag vizet"/"thick water"-t 😄
Kicsit olyan lehet mint az Aloe Vera italok, amikben ilyen zselészerű anyagban úszkál a gyümölcs húsa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!