Egy kávémentes világban mindenki nyugodtabb lenne?
Miért lenne? Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Soha nem iszok kávét mert utálom, mégis előfordul hogy nem vagyok nyugodt.
Nem véletlenül utálja annyi ember a kávét, maradjunk annyiban. A koffein növeli a stresszt és a szorongást, az pedig köztudott, hogy akik mesterségesen pörgetik magukat, azoknak elég hamar kikészül a szervezete.
Sajnos mindenki úgy mérgezheti saját magát, ahogy akarja, de utána nem kell a következményeken csodálkozni.
Nekem a reggeli kávé az ébresztő. Amíg meg nem iszom, csak robot vagyok.
Egyébként napközben ritkán iszok, kivéve pl. hosszú vezetés után érzem, hogy fáradok, megállok egy kútnál, s újra bírok még pár 100 km-t.
Viszont energia italt sosem iszok.
A kólát, teát szeretem. De a kávét nem. Rossz íze van számomra, nem a koffein a baj.
Én nem tudom hogy jön össze a kettö? Kifejtenéd kérdezö? Mert szerintem semmi összefüggés az agresszió és a kávé között…
Ennyi erövel a mate teákat is kifoghattad volna (koffein tartalmaz a tealevél).
A mértéket kell tudni. Én pl. napi kettőt iszom, vagy mindkettő eszpresszó (tejszínnel), vagy egyik presszó, másik hosszú.
Aki ettől felpörög, annak benyalok.
Ide gyűltek a kávégyűlölők...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!