Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Egy kávémentes világban...

Egy kávémentes világban mindenki nyugodtabb lenne?

Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 14:55
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
42%
én nem, kávé nélkül működésképtelen lennék
2023. szept. 21. 15:05
 2/35 anonim válasza:
72%

A kettőnek semmi köze egymáshoz, nem is értem, hogy mit próbálsz ebből kihozni.

Engem például egy jó kávé pont annyira el tud lazítani, mint egy jó tea, illetve ha fel is pörget a kávé, még nem leszek ingerült vagy feszült (ahogyan senki más sem).

Az idegeskedés nem ezen múlik.

2023. szept. 21. 15:06
 3/35 anonim ***** válasza:
23%
Ha az első pár nap alatt nem ölnék meg egymást az elvonásos idegbetegség hatására, akkor lehetséges. Bár nem hinném hogy csak a kávén múlna a nyugalom.
2023. szept. 21. 15:06
 4/35 anonim ***** válasza:
28%
Én pl sok tejjel iszom a kávét és kb 2-3-4 órán át kortyolgatok egy csészével, pohárral. Szóval tuti nem leszek ideges tőle 😃
2023. szept. 21. 15:08
 5/35 anonim ***** válasza:
36%
Egyértelműen igen.
2023. szept. 21. 15:13
 6/35 anonim válasza:
18%
fúly csúnya rósz kávé!!!4 egyértelműen iken!!!!4 🤡
2023. szept. 21. 15:21
 7/35 anonim ***** válasza:
29%

Mmmmiértis?

Nem ártana kifejteni mi az érved, mert így kénytelenek leszünk mi kitalálni egyet neked és arra reagálni.

Miért isznak az emberek kávét?

Mert fáradtak és szeretnének úgy teljesíteni, mintha nem lennének azok.

Miért kell teljesíteniük úgy, mintha nem lennének fáradtak?

Mert bizony pénzből élnek és ahhoz dolgozni kell.

Mi történne azzal az emberrel, aki fáradt, dolgoznia kell és semmivel sem tudja energizálni magát?

Nagy valószínűséggel rosszabbul, pontatlanabbul, veszélyesebben dolgozna (ezáltal akár több lenne a balesetveszélyes helyzet is), ráadásul mindez miatt baromi frusztrált lenne.

Márpedig ha valaki frusztált, az minden, csak nem nyugodt. A frusztráció jellemzően harag formájában jelenik meg, amit sokan tárgyakon, vagy rosszabb esetben embereken akarnak levezetni.

Szóval szerintem abszolút nem lenne nyugodtabb hely. Pont, hogy a kávézás szeánsza kimondottan relaxáló, maga az ital pedig felfrissít, segít jobban venni az akadályokat.

nnnnade mi a helyzet a dohányzással...?;D

2023. szept. 21. 15:25
 8/35 anonim ***** válasza:
36%
Én fel se ébrednék...
2023. szept. 21. 15:25
 9/35 anonim ***** válasza:
29%
Nem csak nyugodtabbak és kiegyensúlyozattabbak, hanem sokkal egészségesebbek is lennének az emberek, ha nem innának kávét.
2023. szept. 21. 15:34
 10/35 anonim ***** válasza:
56%

9es, erre mondjuk a tudományos kutatások 99%-a rácáfol...

Azon kívül, hogy lehúzzák azt, aki szerint a kávé nem ördögtől való, van bármi érv a kávé ellen?

Én a 7esben hoztam egy logikai láncolatot, érvet. Eddig a kérdés alatt ez az egyetlen érv.

Illetve hát a 9esben is elhangzik egy érv, csak épp mindne kutatás cáfolja.

2023. szept. 21. 15:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!