Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mennyi kávé számít soknak...

Mennyi kávé számít soknak naponta?

Figyelt kérdés
Munkaidő alatt kb. 2-3 óránként egy kávét megiszok, bár többnyire csak instant kávét és egy kanállal. Nem fog ez megártani hosszabb távon?

2023. aug. 21. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
3-5 kávé az amire azt tartják még nem sok egészségügyi szempontból ha amúgy bírod, nincs bajod, szívdobogás hasonlók. Úgyhogy gondolom ha az 5-öt eléred érdemes megállni.
2023. aug. 21. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Hmm, nekem úgy tűnik, hogy neked is koffein rezisztanciád van.

Nekem is (nálam az AHDH miatt).

Azaz a koffein nem hat az agyadra, koncentrációra, éberségre úgy mint "kellene", ami azért veszélyes, mert simán megiszol több energiaitalt és kávét anélkül, hogy ez feltűnne.

Viszont a szívednek árt.

Én pl simán kávéztam este is, és aludtam mint egy csecsemő.

Aztán azt vettem észre, hogy nyugodt vagyok, csak ülök, de kalapál a szívem, meg elkezdett remegni a kezem.

Durva.

Na, azóta koffein mentest iszom, ígyse, úgyse csinál semmi hasznosat 🤷🏻

2023. aug. 21. 21:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Én érzem, hogy élénkít - pont azért iszom. Egyébként nem látnám én se értelmét. 🤷
2023. aug. 21. 21:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Én az ízét nem szeretem, úgyhogy ez ilyen ellentmondásos.😅 Élénkít pár óra erejéig, aztán átmegy rajtam, így hiányzik. Ez is egyfajta függőség bizony...🤷

Energiaitalt soha nem iszom.

2023. aug. 21. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!