Naponta 4000ft étkezésre soknak számít egy személyre ha az illető nem tud főzni?
Az alapvető étkézesem költségei napi szinten nagyjából így néznek ki:
Reggeli: 500-1000ft
Ebéd: 1500-2000ft
Vacsora: 500-1000ft
Én pedig nem akarnék azon görcsölni, hogy mennyit, és mit ehetek/vehetek meg. Elég szomorú életmód. Inkább azon gondolkodnék, hogy hogy tudnék jóval többet keresni, hogy ne ezen kelljen gondolkodni.
Szerintem 4k manapság semmi. Egy pizza ára. Fél kiló sajt. Semmi. Én ennél jóval többet költök kajára, pedig nem vagyok nagydarab, de szeretem a minőségi ételeket.
Árbeli referencia pont volt a pizza, nem minőségi standard.
De értem, hogy van akinek nem fontos a kaja minősége, ill mást priorizál. Én simán csak azt gondolom, hogy jót és jól enni fontos, aki ezen spórol, ott komoly életmódbeli gondok vannak.
Sok és magaddal cseszel ki, ha a legegyszerűbb ételeket sem vagy hajlandó megtanulni elkészíteni.
Gondolom, megy a péksüti, legolcsóbb felvágott, mirelit kaja, junk food és társai, amik nagyon egészségtelenek is hosszútávon és folyamatosan.
Olyan nem létezik, hogy valaki nem tud főzni, 3-4 alapvető fogást - már bocsánat, de - egy betanított majom is képes prezentálni.
Az, hogy nincs kedve vagy nincs ideje valakinek, az oké, de mi bonyolult van egy 5 hozzávalós 5 soros recept lekövetésében?
A 4000 huf ráadásul pont egy olyan összeg, ami napi 3 tisztességes étkezésre nem elég, ha nem magadnak készíted el...
Főzz!
“A 4000 huf ráadásul pont egy olyan összeg, ami napi 3 tisztességes étkezésre nem elég, ha nem magadnak készíted el...”
Na igen, ezt akartam kihozni én is a 7-es kommentemben, csak nem tudom, mennyire sikerült.
4000-ből jó ételeket FŐZNI lehet, de KÉSZEN venni semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!