Naponta 4000ft étkezésre soknak számít egy személyre ha az illető nem tud főzni?
Az alapvető étkézesem költségei napi szinten nagyjából így néznek ki:
Reggeli: 500-1000ft
Ebéd: 1500-2000ft
Vacsora: 500-1000ft
“ Az alapanyagok kb a rendelt étel árának a kétharmada.”
ezt gondold végig azért...
Nagyjabol ennyi, nyugodtan rakj ossze egy normalis menut, szamoljunk egy diak rakodomunkas orabert, es olcsobb lesz a foodpanda.
Raadasul a diak rakodomunkas oraberenek a hússzorosát éri az időm, szoval vegkepp. Ha a fozest nem hobbibol csinalod, akkor ezt is, mint a cipészetet, ruhavarrást, es allattenyesztest, erdemes azokra hagyni akik gazdasagilag optimalizaltabb korulmenyek kozott csinaljak, atlagkereset alatti alkalmazottakkal.
Persze ha szeretsz fozni hajra. Minden mas esetben megeri inkabb dolgozni vagy pihenni helyette.
Ezt mondjuk èn sem èrtem, èn szeretek változatosan enni nem pedig ugyanazt a szotyadt sült húst rizzsel egy hètig, amit vasárnap főztem.
Amikor egyik nap milánói bordát ennèk, másnap tökfőzelèket pörkölttel, aztán rántott gombát salátaágyon, nem fogok naponta kèt órát a konyhában tökörèszni munka után, hogy naponta mást ehessek, van èletem is 😀
Ha megteheti, akkor nem!
Az idő a legdrágább...
15# vagyok
Nyersz az aramszamlan
Nyersz a mosogatason
Nyersz a gazszamlan
Nyersz az idon
Ettol fuggetlenul kb felebol kijosz ha fozol magadra
Fozes nem tudomany
Sultcsirke rizs eleg alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!